Фудбал Фудбал/Извештаји и анализе Фудбал/Омладински погон

I kadeti šampioni!

Izvor: FK Crvena zvezda

Kakav dan za Crvenu zvezdu, kakav dan najpre za omladince, a potom i kadete Crvene zvezde!

U odlučujućoj utakmici u borbi za titulu kadetske lige, Crvena zvezda je u utakmici protiv Partizana dva puta vodila, ali na kraju uspela da sačuva remi i na taj način zahvaljujući boljem međusobnom susretu, zadrži prvo mesto i osvoji titulu šampiona Srbije!

Mogli su izabranici Nikole Puače i ranije da dođu do trona, ali izašli su kada je bilo najvažnije i, pa, gotovo pobedili, jer današnji remi ima težinu pobede! Marko Dedijer je doveo Zvezdu u ranu prednost, a Strahinja Pavlović je samo dva mintua kasnije izjednačio. Međutim, sjajno Zvezdino prvo poluvreme krunisao je sa dva gola Njegoš Kupusović, i Zvezda je u tim trenucima imala visoku prednost, imajući u vidu da joj i remi odgovara.

Do odlaska na odmor domaćin je uspeo da smanji rezultat, a u drugom poluvremenu i preuzme inicijativu. Zvezda je danas sva tri gola primila nakon kornera, međutim do kraja utakmice uspela je da sačuva mrežu i na taj način kompletira veliki uspeh svih Zvezdinih selekcija ove sezone!

Kadeti: Partizan — Crvena zvezda 3:3 (2:3)

Teren: Sportski centar „Teleoptik“
Sudija: Novak Simović
Strelci: Pavlović u 3′, Glišić u 35′ i Balaž u 86′ za Partizan, a Dedijer u 1′, Kupusović u 9′ i 24′ za Crvenu zvezdu.

Partizan: Kašić, Radmilovac, Ćorković, Momčilović, Balaž, Glišić, Stanojlović (od 71′ Đorđević), Đorđević (od 46′ Novaković), Štulić, Pavlović (od 89′ Arambašić), Tejić (od 73′ Jovković).
Rezerve: Bondžić, Đurković, Gajić, Novaković, Arambašić, Đorđević, Jovković.

Crvena zvezda: Krstović, Milisavljević, Stajić, Adžibaba (od 77′ Ajdinović), Savić, Milikić, Velikić (od 72′ Burmaz), Stojanović (od 84′ Jovičić), Kupusović (od 90′ Puletić), Jočić, Dedijer (od 78′ Pupović).
Rezerve: Damnjanović, Pupović, Jankulov, Jovičić, Ajdinović, Puletić, Burmaz.  

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама