Fudbal Fudbal/Vesti Fudbal/Omladinski pogon

Lešnjak – Za titulu!

Izvor: FK Crvena zvezda

Omladinci Crvene zvezde imaju još jedan korak do osvajanja titule prvaka Srbije, a on neće biti lak jer u poslednjem kolu gostuju večitom rivalu.

540-lešnjak-263_5b0ff343cedcb.jpg

Meč protiv Partizana na programu je u subotu od 11 časova, a naši momci imaju dva boda više od drugoplasiranog Brodarca koji gostuje ekipi Čukaričkog. Trener omladinaca Crvene zvezde Milan Lešnjak nakon završenog treninga izneo je svoja očekivanja pred ovaj važan meč:
— Jeste poslednja utakmica, jeste derbi, ali joj prilazimo kao i svakoj do sada. Za nas su sve utakmice ovog proleća, ali i tokom sezone bile derbi. Nadam se da će momci imati pristup kao i na prethodnim utakmicama i da će za to biti nagrađeni dobrim rezultatom. Čujemo da je Partizan vratio neke prvotimce sa odmora jer im je jako bitno da pobede, ne znam iz kog razloga, da li zbog sebe ili Brodarca, neću da ulazim u to. Ipak, nas to ne remeti, spremamo se kao i za svaki drugi meč. Za mene su ovi momci uradili fantastičan posao do sada, pokazali su odličan fudbal, imamo neverovatnu gol razliku, neviđenu na omladisnkim terenima. Ispunili su sva moja očekivanja i iz nedelje u nedelju svi su mogli da vide da Zvezda ima sjajnu perspektivu u njima — kaže šef stručnog štaba.

 Zvezdini omladinci su pokazali u prošlom kolu protiv Čukaričkog da znaju da se nose sa velikim utakmicama i punim tribinama:

— Ja se nadam da će moji igrači opet dati svoj maksimum, iako se oko utakmice stvara velika tenzija, ne sećam se da je neki meč omladinske lige bio meč viskog rizika ili šta su već od ovog napravili. Mi igramo konstantno svaku utakmicu, na najvišem nivou, a to što se sad digla tolika prašina ne znam kako da prokomentarišem. Ovako nešto se viđa samo u plej-ofu Superlige kada je borba za titulu seniora. Ali eto, verovatno su neke druge stvari skrenule pažnju da bude ovoliko interesovanje za predstojeći derbi  zaključuje Lešnjak.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama