Hokej Hokej/Izveštaji

Test motoričkih sposobnosti nižih selekcija dao zadovoljavajuće rezultate, sledi još jedna provera

Kako je ranije najavljivano, mlađe kategorije hokejaša Crvene zvezde,  selekcije u8 i u10, drugog vikenda maja, tačnije 12. 5., obavili su testiranje motoričkih sposobnosti.

Selekcije u8 brojala je 30 igrača, dok je selekcija u10 brojala nekoliko igrača manje, tačnije, 27 njih. Igrači rođeni u periodu između 2009. i 2013. godine čine kandidate za navedene selekcije, u sezoni 2018. / 2019., a procene ovog testiranja govore da su pokazani rezultati igrača na zadovoljavajućem nivou.

Pred nama je još jedan mesec letnjih priprema, nakon čega će se, pred raspust, 23. juna održati još jedno testiranje motoričkih sposobnosti, a u cilju evidentiranja uspešnosti rada u protekla dva meseca.

Novitet, koji će na snagu stupiti početkom naredne sezone, jesu formirani zdravstveni kartoni, za igrače ovih selekcija, kako bi treneri imali što kompletniji uvid u zdravstvena stanja igrača. Posebnu zahvalnost u realizaciji ove novine, dugujemo doktoru pedijatru, g. Risti Ivankoviću, bivšem hokejašu Crvene zvezde, kao i doktoru g. Marku Stojanoviću.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama