Košarka Košarka/Vesti

Obaveštenje pred polufinale Superlige

Izvor: KK Crvena zvezda

Pred prvu polufinalnu utakmicu plej ofa superlige između Crvene zvezde mts i Partizana NIS, koja se igra u ponedeljak od 18 časova u dvorani “Aleksandar Nikolić” kapije hale biće otvorene u 16 sati. Karata u slobodnoj prodaji neće biti, kao i ni razmene karata.
KK Crvena zvezda mts domaćin je prve utakmice polufinala plej ofa Superlige Srbije protiv ekipe Partizana NIS, koja će se igrati u ponedeljak 28.juna u dvorani “Aleksandar Nikolić”.
Prvi meč igra se od 18 časova, a ovom prilikom KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost i svoje navijače, da karata za ovu utakmicu u slobodnoj prodaji neće biti, kao i da neće biti razmene ulaznica!
Takođe iz bezbednosnih razloga, nikome ko ne bude posedovao ulaznicu neće biti omogućeno da priđe dvorani „Aleksandar Nikolić”, čije će kapije za ovu priliku, u ponedeljak 27.maja, biti otvorene u 16 časova.
KK Crvena zvezda mts ovom prilikom apeluje da svi koji se budu našli u hali u ponedeljak, fer i sportski navijaju, i naprave ambijent dostojan završnice nacionalnog šampionata.
KK Crvena zvezda mts

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama