Фудбал Фудбал/Вести

Joveljić i Radonjić oduševljeni publikom

Izvor: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je na divan način proslavila svoju 29. titulu. Navijači su napunili stadion, a Zvezda je napunila mrežu svog protivnika i završila sezonu sa neverovatnom gol razlikom — 96:19!

Treći superligaški gol u ovoj sezoni, a ukupno svoj 47. postigao je Dejan Joveljić na ovoj utakmici, i nagovestio kakvu bi karijeru mogao da ima! Ukoliko nastavi sa vrednim radom, jer talenta i kvaliteta ima i to je sada jasno svakome.

— Cilj nam je bio 100 bodova, ispunili smo cilj pobedom na ovoj utakmici. Presrećni smo zbog pobede, čestitam svojim saigračima na tituli. Meni je ovo prva titula i sada idemo da slavimo. Bilo je neverovatno igrati pred više od 35 hiljada gledalaca, atmosfera je bila vatrena, pogotovo koreografija na početku. Čekao sam šansu, iskoristio sam je i presrećan sam i zbog gola.  Skinuo sam dres, otrčao do severa i poklonio se. Nije bilo straha, igrao sam bez pritiska i presrećan sam. Nadam se da će biti još golova, ali samo neka smo zdravi — rekao je Dejan Joveljić posle utakmice.

Nemanja Radonjić je dugo čekao na svoj debitantski gol, a onda je počeo da ih postiže u nizu.

— Meni je prvi put da doživim ovako nešto, zahvalio bih se publici na ovakvoj podršci, nisam očekivao ovakvu posetu i svakako da smo mnogo bolje igrali i zbog publike. Znali smo da je titula već naša i igrali smo za svoju dušu, ali smo ispoštovali sve dogovore iz svlačionice. Posle derbija me je krenulo, dao sam pet golova zaredom, kako me je krenulo verovatno bih dao i 10. Nadam se da ću nastaviti ovako i sledeće sezone. Pozivam navijače da i sledeće sezone dolaze u što većem broju jer mislim da ova generacija to zaslužuje — jasan je Nemanja Radonjić.

Uživajte, šampioni. Zaslužili ste!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама