Фудбал

Proslava titule i humanitarna akcija

Izvor: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će u subotu, 19. maja od 20 časova dočekati Voždovac u poslednjoj superligaškoj utakmici ove sezone, a sat vremena ranije počeće i svečanost na kojoj će Zvezdinim fudbalerima biti uručen pehar.

Naš klub je u saradnji sa Crvenim krstom pokrenuo akciju društveno-korisno-odgovornog rada. Akcija će se sprovesti upravo na dan utakmice sa Voždovcem. Tog dana očekuje se velika poseta i iz tog razloga je odlučeno da baš tad bude sprovedena akcija humanitarnog tipa. FK Crvena zvezda želi da sa svojom publikom pokaže da u svakom trenutku misli na one kojima je pomoć najneophodnija.

Ispred stadiona (kod zapadne i kod istočne tribine) će u subotu od 17,00 časova biti postavljeni punktovi na kojima će svi posetioci koji to žele moći da ostave svoju donaciju u vidu sredstava za higijenu (šampone, sapune, kupke, pelene, bebi kreme, vlažne maramice, paste za zube i četkice, deterdžente za sudove, praškove i omekšivače za veš i slično…).

Sa velikim zadovoljstvom ističemo i da su se renomirane kompanije uključile u ovu akciju, i one će donirati prehrambrene proizvode. Posebna zahvalnost tim povodom kompanijama „Karneks“, „Žitopromet“, „Crvenka“, „Moć komerc“, „Dijamant“, „Pionir“, „Trampeks“.

Verujemo i nadamo se da će i ova akcija naići na veliki odziv zvezdaša, jer nečije malo nekome je mnogo, mnogo više od toga. FK Crvena zvezda se zahvaljuje svima koji žele da uzmu učešća u ovoj humanitarnoj akciji.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама