Fudbal Fudbal/Vesti

U sredu dva direktna prenosa fudbalskih utakmica

Izvor: FK Crvena zvezda

Zvezdine mlađe kategorije počinju već u sredu, kada će nastupiti kadeti i Grafičar.

U sredu, 15. maja, biće odigrane dve utakmice. Najpre će od 13,00 časova na teren istrčati Zvezdini kadeti koji će na svom terenu dočekati Kiker u okviru 25. kola kadetske lige. Nešto kasnije, od 16,30, Zvezdina B ekipa Grafičar gostovaće u Borči ekipi BSK u okviru 27. kola Srpske lige grupa Beograd. Obe utakmice direktno će prenositi na JuTjub kanalu FK Crvena zvezda, odnosno Zvezda Kids kanalu.

Nakon toga će uslediti dva dana pauze, a u subotu program otvaraju od 09,00 časova mlađi pioniri Crvene zvezde. Oni će u okviru 20. kola biti domaćini vršnjacima iz ekipe Zemun.

Istog dana u 11,00 časova, godinu dana stariji pioniri dočekaće takođe Zemun (20. kolo lige pionira), a u isto vreme kadeti Crvene zvezde igraće svoju drugu utakmicu u četiri dana, ovoga puta u Jagodini.

Zvezdini omladinci će borbu za titulu šampiona nastaviti u Kruševcu. U subotu, 19. maja, od 14,00 časova omladinci će svoju utakmicu 28. kola odigrati na stadionu sportskog centra „Radomir Mićić Miče“ u Kruševcu. Istog dana, ali u 16,00 časova, mlađi kadeti Crvene zvezde će na svom terenu dočekati ekipu Rada (23. kolo).

U nedelju će na programu biti jedan meč, i to od 19,00 časova kada će Grafičar biti domaćin Žarkovu, u okviru 28. kola Srpske lige grupa Beograd.

Kao što smo već navikli, mlađi omladinci će svoju utakmicu igrati u ponedeljak. Od 13,00 časova, Crvena zvezda će biti domaćin Voždovcu.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama