Фудбал Фудбал/Вести

Petorica zvezdaša u idealnom timu

Izvor: FK Crvena zvezda

Na svečanosti koju organizuju Zajednica Superligaša i televizija Arenesport, u ponedeljak, 14. maja, proglašen je idealan tim Superlige Srbije u sezoni 2017/18, a Crvene zvezde je idealnom timu Superlige „podarila“ čak petoricu fudbalera, kao i trenera!

vestdodelanagrada4.JPG

U izboru su učestvovali treneri i kapiteni svih ekipa iz Superlige Srbije, a laskavo priznanje iz redova crveno-belih poneli su Aleksandar Pešić, Filip Stojković, Vujadin Savić, Nenad Krstičić i Nemanja Radonjić. Naš klub ima najviše predstavnika u idealnom timu polusezone od svih ostalih domaćih timova.

Za MVP-ja tačnije najboljeg igrača lige izabran je Zvezdin napadač Aleksandar Pešić koji iza sebe ima sjajnu sezonu. Pešić je postigao 25 golova u Superligi i na taj način je postao njen rekorder, kada se gleda period od osamostaljenja Srbije. Ukupno, Pešić je za Crvenu zvezdu ove sezone bio strelac 29 golova što je izvanredan učinak.

Najbolji trener Superlige za sezonu 2017/18 je šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević. Milojević je proglašen za najboljeg trenera i jesenas, a gotovo da nije bilo nikakve dileme da će ovo laskavo priznanje dobiti i na kraju sezone.

Crvena zvezda je šampion Srbije, i ove sezone je definitivno pokazala najveći kvalitet, i samim tim su i mnogi njeni igrači ušli u idealan tim Superlige. Ukoliko trijumfuje protiv Voždovca, crveno-belima će to biti 100. osvojeni bod ove sezone.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама