Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Zvezda protiv Tamiša za prednost domaćeg terena

Izvor: KK Crvena zvezda

Utakmica 10.kola grupe A Superlige protiv Tamiša na programu u utorak od 13 časova u Železniku (hala A.Nikolić zauzeta zbog juniorskog turnira EL). Pod znakom pitanja Janković i Kešelj.
Košarkaši Crvene zvezde mts pobedom nad ekipom Zlatibora sačuvali su prvo mesto na tabeli, pred utakmicu poslednjeg kola grupe A protiv ekipe Tamiša, koja se igra u utorak u dvorani u Železniku.
Razlog za promenu dvorane je priprema hale “Aleksandar Nikolić” koja je dom crveno-belih, za završnicu juniorskog turnira Evrolige, na kome će učešće uzeti u juniorski tim Crvene zvezde, nekadašnji šampion i višestruki učesnik finala i završnih turnira.
Ekipa je u ponedeljak trenirala u vreme odigravanja utakmice, koja će se igrati u utorak od 13 časova u “FMP Areni”:
” Nakon pobede nad ekipom Zlatibora, važno nam je da nastavimo u istom ritmu, i da sačuvamo prvo mesto, koje nam donosi prednost domaćeg terena u nastavku takmičenja, kada praktično počinje pravi plej of. Važno nam je i da se Antić vratio, videli smo koliko znači ekipi, a sada je važno i da dođe do svoje rutine i takmičarskog ritma nakon dužeg odsustva. Protiv ekipe Tamiša moramo da odigramo maksimalno, jer se dobro sećamo kako smo došli do pobede u Pančevu. Zbog lakše prehlade, i lakše povrede, pod znakom pitanja su Janković (zbog povišene temperature nije igrao protiv Zlatibora), i Marko Kešelj za ovu utakmicu” rekao je trener crveno-belih Milenko Topić.
Utakmica se igra u utorak od 13 časova, nakon toga sledi sedmodnevna pauza, i početak četvrtfinalne serije superlige.
Karte se prodaju u poslovnicama Eventima, a sve sezonske ulaznice važe za meč u Železniku.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама