Fudbal Fudbal/Vesti Fudbal/Izveštaji i analize Fudbal/Omladinski pogon

Omladinci ne daju prvo mesto

Izvor: FK Crvena zvezda

Golom Milana Šikanjića omladinci Crvene zvezde osvojili su nova tri boda i tri kola pre kraja prvenstva čuvaju prvo mesto na tabeli.

540-omladinci-824_5af6d0a6b20ff.jpg

Crvena zvezda je na vreme postigla gol, i uspela je do kraja utakmice sigurnom igrom da sačuva stečenu prednost.

— Ovo je bila teška utakmica kao što smo i očekivali. I u Nišu kad smo igrali je bilo slično, dosta tesno sa puno trčanja ali i prekida. Mislim da smo apsolutno zaslužili ova tri boda, bili smo bolji ceo meč i napadali sve vreme. Vrlo je bitno da smo se digli nakon poraza u Novom Sadu i ostaje nam da „zgazimo“ još ove tri utakmice do kraja i uzmemo titulu. Naravno, posvetio bih ovu pobedu i povređenom Ivanu Iliću koji je cele sezone bio sa nama i pomagao nam uvek kad su mu dozvoljavale seniorske obaveze. Nažalost, desila se ta povreda i želim mu brz oporavak, a Erakoviću poručujem da se što pre vrati i da zajedno ovo privedemo kraju kako treba — rekao je Miloš Gordić.

Omladinci: Crvena zvezda – Radnički Niš 1:0

Stadion: Pomoćni teren stadiona „Rajko Mitić“
Sudija: Jovan Šegrt
Strelci: Milan Šikanjić u 29′.

Crvena zvezda: Gordić, Kostić, Daničić, Santrač, Janković, Bogdanović, Bosić (od 89′ Maljković), Aćimović, Šikanjić (od 75′ Đorđević), Gavrić (od 73′ N. Savić), M. Savić.

Radnički: Kojić, Sekulić, Andreja Stamenković, Bulatović (od 75′ Kocić), Živković (od 55′ Karkić), Radenković (od 89′ Ranđelović), Ristić, Petrović, Jovanović (od 63′ Petrović), Aleksandar Stamenković (od 84′ Mladenović), Ćirković.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama