Фудбал Фудбал/Вести Фудбал/Звездаштво

Zvezdino druženje sa osnovcima

Izvor: FK Crvena zvezda

Nastavljena je tradicionalna akcija obilaska osnovnih škola i druženja Zvezdinih igrača sa najmlađim navijačima. Ovog puta delegacija FK Crvena zvezda posetila je OŠ „Kralj Petar II“  na Vračaru.

540-škole-54326.png

Više stotina đaka sa nestrpljenjem je očekivalo dolazak Zvezdinih prvotimaca. Zato ne čude usklici oduševljenja kada su u školu ušli Nenad Milijaš i Milan Borjan. Iz pune sale đaka čuli su se povici: „Šampioni, šampioni“, a  više stotina dece potrčalo je u zagrljaj našim prvotimcima.

Usledilo je ono čemu se deca najviše raduju – fotografisanje. Đaci su se smenjivali i jedni drugima sa ponosom pokazivali svoje slike sa Zvezdinim fudbalerima. Borjan i Milijaš takođe su podelili mnogo autograma i uživali su u ćaskanju sa školarcima.

Zvezdin dvojac bio je oduševljen što se bar na kratko vratio u školsku klupu i što su proveli prijatno vreme sa decom. Naš golman nije krio oduševljenje dočekom koji su priredili mališani.

– Naježio sam se kada smo ušli u salu i kada su deca zapevala. Oduševljen sam i ponosan što imamo ovakvu podršku kod najmlađih, hvala im na ovome što su nam priredili – rekao je Borjan.

Ni ovoga puta nisu izostali crveno-beli pokloni za sve đake, a takođe, štand našeg sektora za članstvo bio je dostupan za sve oni koji su želeli da postanu deo Crvene zvezde.

FK Crvena zvezda se ovom prilikom zahvaljuje svim zaposlenima u OŠ „Kralj Petar II“  koji su učinili sve da đaci, ali i fudbaleri uživaju.

Naš klub će i ubuduće nastaviti da posećuje osnovne škole. Planirano je da se druženjem sa decom kod sadašnjih i budućih zvezdaša probudi želja za bavljenjem sportom, ali i praćenjem najtrofejnijeg kluba u Srbiji.

Osnovci, vidimo se!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама