Ватерполо Ватерполо/Извештаји

Vaterpolisti Zvezde slavili u Nišu

Izvor: Vaterpolovesti.com

U prvoj utakmici osmog kola Super lige Srbije, vaterpolisti Naisa bili su na pragu velikog iznenađenja.

Klub sa Čaira, koji trenutno zauzima pretposlednje mesto na tabeli, poveo je protiv Crvene zvezde sa 4:0 i sa tim rezultatom se otišlo na odmor. Međutim, crveno-beli su u nastavku zaigrali mnogo bolje, kao što se i očekivalo od tima koji je drugi na tabeli i već posle treće četvrtine crveno-beli su vodili 5:4, da bi u poslednjih osam minuta sa još dva pogotka obezbedili novu pobedu.

Nišlije su povele posle pet i po minuta igre, da bi domaćin posle 43 sekunde sa igračem više stigao do 2:0. Favorizovani gosti nisu uspeli da prekinu nalet Nišlija, što su domaći iskoristili i sa dva brza gola sredinom druge četvrtine, Nais je stigao do velikih 4:0. Međutim, u nastavku je Zvezda zaigrala mnogo bolje. Već posle 80 sekundi igre crveno-beli su smanjili na 4:2, a potom, u završnici trećeg perioda sa tri gola za 100 sekundi, stigli do preokreta.

Preostale tri utakmice osmog kola igraju se u subotu.

Vaterpolo Super liga Srbije, 8. kolo

Nais – Crvena zvezda 4:7 (2:0, 2:0, 0:5, 0:2)

Bazen SRC „Čair“ u Nišu. Sudije: Igor Virijević i Miodrag Stefanović. Isključenja: Nais 13, Crvena zvezda 11.

Nais: Lazić, Mitrović 1, Kovačević, Ivetić 1, Dimitrijević, M. Milošević, Omerović, Đurđević, Nikolić, Šilj 1, Bolović 1, D. Milošević, Stiljković, Stanković. Trener: Stefan Lukić.

Crvena zvezda: Dobožanov: Tanasković 2, Radović 1, Bursać, Šuberić, Ilić, Njegovan, Toholj, Nikolov, Tanasković 2, Stojanović 2, Asanović 2, Todorovski, Ljubenović. Trener: Dejan Savić.

Šabac – Zemun Bosal (12.05. u 20č, bazen u Šapcu)
Valjevo Gorenje – Vojvodina (12.05. u 19č, bazen SC „Slana Bara)
Partizan – KVK Radnički (12.05. u 19č, bazen SC „Banjica“)

Plasman: Crvena zvezda 21 (+1), Partizan 19, Vojvodina 16, Šabac 12, Radnički 7, Valjevo 6, Nais 4 (+1), Zemun bez bodova.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама