Košarka Košarka/Vesti Košarka/Najava utakmica

Crveno-beli otputovali na Zlatibor

Izvor: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde mts otputovali u petak na Zlatibor gde ih u subotu očekuje meč 9.kola grupe A superlige Srbije. Utakmica se igra od 19 časova.
Košarkaši Crvene zvezde mts otputovali su u petak u popodnevnim časovima na Zlatibor, gde ih u subotu od 19 časova očekuje meč 9.kola grupe A Superlige protiv Zlatibora u dvorani u Čajetini.
Crveno-beli su u prvom susretu u Beogradu stigli do bodova, a na ovo gostovaje odlaze nakon važne pobede u direktnom duelu za prvo mesto protiv ekipe Borca. Ipak, trener Milenko Topić poziva na oprez:
„ Moramo biti maksimalno oprezni, i da u ovaj meč uđemo sa najvećim respektom prema ekipi koja je na svom parketu savladala Borac, i stigla do još nekoliko vrednih pobeda, uključujući i ovu u poslednjem kolu protiv Tamiša u Pančevu. Ponaviću se, nemamo mnogo vremena, utakmice se nižu, ali moramo da ispravimo pojedine stvari iz prethodnog meča koji smo igrali u sredu, takođe i da energetski budemo na pravom nivou. Raduje i povratak Pere Antića u sastav, koliko nam je nedostajao na više načina, i na terenu i pored njega, videlo se u prethodnom periodu. On će se naći u protokolu, a da li će se naći i na parketu odlučićemo neposredno pred utakmicu”.
Svi ostali igrači koji su nastupali u utakmici protiv Borca su na raspolaganju stručnom štabu Crvene zvezde mts. Crveno-beli su prvi na tabeli sa skorom 6-2, dok je ekipa Zlatibora jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg toka takmičenja, jer ima skor 4-4 i praktično je obezbedila plasman u plej of, nakon vredne pobede u prethodnom kolu protiv ekipe Tamiša u Pančevu.
Meč 9.kola Zlatibor – Crvena zvezda mts igra se u dvorani „Wai Tai” u subotu od 19 časova. Takmičenje u grupi A crveno-beli završavaju u utorak u dvorani u Železniku (hala Aleksandar Nikolić je zauzeta za utakmice juniorske Evrolige).

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama