Кошарка Кошарка/Извештаји и анализе

Juniori Zvezde u finalu domaće lige

Izvor: KK Crvena zvezda

Juniorska ekipa Crvene zvezde mts plasirala se u finale “F8 Roda JLS” pošto je u dvorani “Mega Factory” pobedila ekipu “Beka” sa 93:57 (23:15,16:9,31:19,23:14) i u finalu će (nedelja) igrati sa boljim iz duela Mega – Partizan. Paunović najefikasniji sa 21.poenom.

Juniorska ekipa KK Crvena zvezda mts plasirala se u finale nacionalnog šampionata, pošto je u polufinalu lako i ubedljivo savladala ekipu Beka rezultatom 93:57.
Pred 100 gledalaca u dvorani „Mega Factory”  najefikasniji u ekipi crveno-belih bo je Zoran Paunović sa 21 poenom.
Ishod prvog polufinalnog meča (u drugom polufinalu sastaju se Mega i Partizan) nije dolazio u pitanje od samog starta utakmice, a kako je odmicalo prvo poluvreme, crveno-beli su podizali prednost i agresivnom igrom u odbrani, sveli protivnika na samo 9 poena u drugoj deonici (na poluvremenu rezultat je bio 39:24).
U nastavku ritam u igri košarkaša Crvene zvezde mts nije padao, šansu da zaigraju dobili su svi (jedino se Ćojbašić nije upisao u listu strelaca), pa su crveno-beli zasluženo stigli do velikog finala koje je na programu u nedelju od 13 časova u dvorani “Mega Factory”.
KK Crvena zvezda mts: Mašić 3, Simović 10,Jovanović 6, Popović 6, Lakić 1, Pavićević 8, Vasić 12, Paunović 21, Radaković 10, Tomašević 8, Ćojbašić, Živanović 8.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама