Košarka Košarka/Najava utakmica

Zvezda gostuje Tamišu

Izvor: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde mts gostuju u ponedeljak u Pančevu, gde ih očekuje meč 5.kola Superlige protiv domaćeg Taiša. Utakmica se igra od 18 časova.
Košarkapši Crvene zvezde mts seriju gostovanja u grupi A Superlige Srbije započinju utakmicom protiv ekipe Tamiša u Pančevu.
Crveno-beli su u prethodnom kolu zabeleđili ubedljivu pobedu, a naredni protivcnik već više sezona uspeva da izbori plasman u Superligu, i predstavlja klub koji je među stabilnijima koji dolaze iz košarkaške lige.
Ekipa Tamiša trenutno ima skor 2.pobede i 2 poraza, i  dalje se bori za plasman u drugu ABA ligu, pa je zato pred gostovanje koje je na programu u ponedeljak od 18 časova, potreban maksimalan oprez:
„Ekipa Tamiša iz Pančeva je standardni prvoligaš već godinama unazad. Trener pančevaca ovalja odličan posao i sa ove dve pobede ističu kandidaturu za plasman u ABA 2 ligu. Međutim, poštujući i uvađavajući narednog rivala, moramo da odigramo odgovorno tokom cele utakmice i doći do novih bodova” rekao je trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević.
Ekipa Crvene zvezde mts nakon utakmice u Pančevu, na startu drugog kruga u grupi, ima još dva gostovanja, protiv ekipa Mladosti u Zemunu i Mege u dvorani „Mega Factorx” u naselju „Braće Jerković”.
Ognjen Dobrić počinje sa treninzima, u trenaznom procesu je i iskusni Pero Antić, ne računajući od ranije povređenog Nemanju Dangubića, svi ostali igrači će nastupiti u ponedeljak u Pančevu.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama