Фудбал Фудбал/Вести

Milojević – Svi u Kruševac!

Izvor: FK Crvena zvezda

Fudbalerima Crvene zvezde nedostaje još jedna pobeda kako bi matematički obezbedili titulu šampiona Srbije. Priliku da je izbore izabranici Vladana Milojevića imaće u četvrtom kolu plej-ofa Superlige Srbije u okviru koga gostuju ekipi Napretka u Kruševcu u nedelju, 29. aprila, od 16 časova.

krusevackonfvest23.JPG

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević izneo je svoja očekivanja pred  ovaj duel.

– Pozvao bih navijače da u što većem broju dođu u Kruševac i da podrže ove momke, jer su oni to zaslužili. Nastavljamo plej-of, igramo protiv ekipe koja je dobro odigrala kompletno takmičenje do sada i jedine ekipe sa kojom mi imamo negativan skor. U Kruševcu smo izgubili, a na Marakani smo osvojili po bod i probaćemo da to sutra ispravimo. Što se nas tiče pripremamo se kao i za sve utakmice do sada, ambijent u Kruševcu je uvek jako lep, Kruševljani vole svoj klub i svoj grad i oni i zaslužuju Napredak  ovakav kakav jeste. Oni su iskusna ekipa, iskusno vođena, jedni su od retkih koji imaju stabilnog finansijera i to se odražava i na njihovu igru – rekao je Milojević.

Osim igrača koji će odsustvovati zbog kartona naš stručni štab nema problema sa igračkim kadrom.

– Sutra neće moći da nastupi Rodić zbog crvenog, kao ni Milijaš zbog parnih žutih kartona. Danas posle treninga videću na koje igrače ću moći da računam za utakmicu u Kruševcu.

Naš strateg osvrnuo se i na reči svog kolege Milorada Kosanovića koji sa klupe predvodi Napredak.

– On je zaista iskusan trener, njegove izjave su uvek igra reči. Prošli put je akcenat bacio na pošteno suđenje, ovog puta na to slavlje titule u Beogradu. U svakom slučaju respektujem gospodina Kosanovića i ne bih dalje komentarisao. Nama matematički nedostaje još jedna pobeda, ali ekipa kao što je Crvena zvezda u svakoj utakmici mora da ide na pobedu, da igra dobro, pa čak i u prijateljskom susretu. Daćemo sve od sebe i sutra u Kruševcu, ovo je sport i videćemo kako će se završiti utakmica – poručio je Milojević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама