Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Crvena zvezda mts dočekuje Zlatibor

Izvor: KK Crvena zvezda

Crveno-beli dočekuju u petak ekipu KK Zlatibor iz Čajetine u utakmici 4.kola grupe A Superlige Srbije. Meč se igra u dvorani “Aleksandar Nikolić” od 19 časova.

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u petak od 19 časova ekipu Zlatibora, u utakmici 4.kola košarkaške Superlige Srbije.

Ekipa Zlatibora debitanta u superligi, trenutno je peta na tabeli grupe „A” sa pobedom i dva poraza, dok su crveno-beli trenutno drugi sa skorom 2-1, nakon poraza od ekipe Borca u Čačku:

„Kao jedan od najorganizovanijih i najstabilnijih klubova u KLS-u ove godine, ekipa Zlatibora iz Čajetine, sasvim zasluzeno se našla u Superligi. Ovaj tim, je sastavljen od iskusnih igrača koji dugo igraju ovaj nivo takmičenja. Mi greške u pristupu birajući protivnika više ne smemo da pravimo, i kroz analize svega što se desilo moramo mnogo bolje u nastavku lige, kako bi osvojili titulu prvaka države” rekao je trener crveno-belih Dušan Alimpijević.

Branko Lazić: „Utakmice poput one u Čačku ne smeju da nam se ponove. Moramo na prvom mestu skoncentrisanije i energičnije da ulazimo u utakmice i da držimo nivo tokom celog meča . Ekipa Zlatibora se zasluženo našla u Superligi, klub koji je vrlo stabilan za naše prilike, sa puno iskusnih igrača i koji je potpuno zasluženo kroz KLS, došao do prilike da igra sa ostalim najboljim srpskim klubovima u Superligi”

Utakmica Crvena zvezda mts – KK Zlatibor Čajetina igra se u petak od 19 časova, a cene karata su identične za sve mečeve u grupnoj fazi: 200 dinara tribine i 400 dinara parter.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама