Fudbal Fudbal/Vesti

Golovi da Nemanji bude bolje

Izvor: FK Crvena zvezda

Uvertira za utakmicu između Crvene zvezde i Čukaričkog bila je poseta naših fudbalera Institiutu za onkologiju. Mališani koji vode najvažniju životnu borbu obradovali su se poseti naših prvotimaca, i kao veliki zvezdaši poželeli su mnogo sreće našim fudbalerima na utakmici. Posebnu želju imao je Nemanja, mališan koji prati sve utakmice našeg tima. Njegovi omiljeni igrači su Ben i Radonjić i poželeo je da baš oni postignu golove na meču sa Čukaričkim. Naši fudbaleri su sa velikim zadovoljstvom ispunili Nemanjinu želju.

– Znao sam pre utakmice šta mi je Nemanja poručio i to mi je zaista bio dodatni podstrek da pobedimo Čukarički i da se i ja upišem u listu strelaca. Kada sam video da je Ben dao gol bio sam srećan, jer sam znao da smo Nemanji bar jednim delom ispunili želju. Petnaestak minuta kasnije, kada sam i ja zatresao mrežu, sreća je bila kompletna. Ovaj gol, kao i pobedu, posvećujem njemu i nadam se da će se uskoro sa nama na Marakani radovati novim pobedama – rekao je Radonjić.

Strelac prvog gola na meču Ben nije krio emocije kada je čuo da je dečaku ispunio želju.

– To je najlepša strana fudbala, kada možete da pomognete i da bar na neki način olakšate teške trenutke mališanima. Presrećan sam što smo svojim golovima Nemanji ulepšali utakmicu. Vrlo rado ću upoznati Nemanju i poklonoti mu dres, kako bi znao da od svih nas u Crvenoj zvezdi ima podršku, kao i sva deca koja se bore sa opakom bolešću. Nastavićemo da dajemo sve od sebe i na narednim utakmicama, kako bismo još mnogo puta obradovali naše navijače, jer ovolika ljubav prema klubu koju prema Crvenoj zvezdi iskazuju čak i mališani se ne sreće često – poručio je Ben.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama