Fudbal Fudbal/Vesti Fudbal/Omladinski pogon

Raspored mlađih kategorija

Izvor: FK Crvena zvezda

Zvezdine mlađe selekcije predstojećeg vikenda će odigrati svoje utakmice u okviru liga za mlađe kategorije.

U okviru 23. kola Srpske lige — grupa „Beograd“, Zvezdina „B“ ekipa Grafičar gostovaće na Adi Ciganliji ekipi Lokomotive u derbiju kola. Ova dva tima imaju isti broj poena i nalaze se na deobi trećeg mesta na tabeli. Utakmica će biti igrana u subotu, 21. aprila od 16 časova (Direktan prenos na Zvezdakids kanalu).

Omladinci Crvene zvezde će u subotu, 21. aprila u 11 časova dočekati ekipu Inđije na terenima Omladinske škole FK Crvena zvezda. Zvezdini dečaci rođeni 1999. i 2000. godine pokušaće da pobedom zadrže prednost na tabeli, a ova utakmica biće prenošena na našem zvaničnom Jutjub kanalu.

Mlađi omladinci će biti domaćini ekipi Rada, a ova utakmica biće odigrana u nedelju, 22. aprila u 10 časova, na terenima Omladinske škole FK Crvena zvezda.

Zvezdini kadeti će biti domaćini vršnjacima iz Teleoptika. Ovaj duel 23. kola kadetske lige počeće u subotu, 21. aprila u 13 časova na terenima iza južne tribine stadiona „Rajko Mitić“.

Mlađi kadeti će u okviru 19. kola u subotu od 17 časova dočekati Radnički sa Novog Beograda. I ova utakmica biće odigrana na terenima iza juga.

Pioniri Crvene zvezde  biće domaćini Čukaričkom u okviru 16. kola lige za pionire. Utakmica je zakazana za subotu, 21. april u 15 časova, na terenima Omladinske škole iza južne tribine.

Mlađi pioniri će u okviru 19. kola dočekati Radnički iz Obrenovca u subotu u 09,00 časova, takođe na terenima Omladinske škole FK Crvena zvezda.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama