Фудбал Фудбал/Вести

Krstičić – U Nišu nastavak pobedničkog niza

Izvor: FK Crvena zvezda

Drugo kolo plej-ofa vodi fudbalere Crvene zvezde u Niš, na megdan Radničkom. Naš vezista Nenad Krstičić ističe da veruje da će Zvezda nastavti sa tradicionalno dobrom igrom na ovom teškom gostovanju.

krsticicvest46.JPG

– Ozbiljno se pripremamo za utakmicu sa Radničkim, zato što znamo da nas očekuje zaista teško gostovanje. Kao što smo rekli i pre početka plej-ofa, u svaku utakmicu ulazimo sa ciljem da pobedimo, kako bismo matematički što pre obezbedili titulu. Pripremamo se kao i za svaku meč i najviše gledamo u svoje dvorište. Naravno, analiziramo protivnika i njihovu igru, ali znamo da je od presudnog značaja kako mi uđemo u utakmicu – rekao je Krstičić.

Prethodnu utakmicu na stadion „Čair“ fudbaleri Crvene zvezde dobili su rezultatom 4:0.

– Nadam se da ćemo i ovog puta biti efikasni, ali iskreno se ne bih žalio ni da bude 1:0 za nas, bitno je samo da osvojimo nova tri boda i nastavimo pobednički niz. Kada sepobeđuje sve je lepo, atmosfera u ekipi je fenomenalna i to je ono što nas gura dalje.

Večiti derbi bio je 50. utakmica od početka sezone izabranicima Vladana Milojevića.

– Zaista je veliki broj utakmica iza nas, ali ne razmišljamo o umoru. Bliži se kraj i kao da nam ta želja da se prikažemo u što boljem svetlu i da donesemo našim navijačima titulu daje dodatnu snagu. Verujem da ćemo nastaviti sa agresivnom i dobrom igrom koju smo prikazali u večitom derbiju. Znamo da protiv nas sve ekipe imaju ogromnu želji i zato u svakom duelu moramo da budemo agresivniji i bolji – poručio je Krstičić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама