Fudbal Fudbal/Vesti

Stojković – Da krunišemo uspešnu sezonu

Izvor: zvanični sajt FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju sa pripremom za 157. večiti derbi. Zvezdino dete Filip Stojković ima iskustvo igranja najveće utakmice u domaćem fudbalu i očekuje da će njegova ekipa biti na visini zadatka i obezbediti tri boda u plej-ofu.

zulevest2 (1).JPG

– Drago mi je što su svi lepo raspoloženi u ekipi, svi smo maksimalno spremni za naporan rad na svakom treningu. Bavimo se našom igrom i našom organizacijom na terenu, ne razmišljamo mnogo o protivniku. Raduje nas sve što smo konačno u kompletnom sastavu, imali smo dosta problema sa povredama u prethodnom periodu. Uspešno smo to prebrodili i izašli još jači. Nadam se da ćemo kao ekipa biti na visini zadatka, da će naša prepoznatljiva odbrana i ovog puta ostati neprobojna – rekao je Stojković.

Naša ekipa započinje plej-of sa šest bodova više od drugoplasiranog Partizana.

– Prvi smo, ne razmišljamo mnogo o tabeli i o bodovima, želimo samo da pobedimo i da obradujemo najbolje navijače na svetu. Pritisak je na strani protivnika, jer mi imamo veliku prednost u plej-ofu. Sigurno će oni morati da igraju dosta otvorenije i napadački. Moraće da izađu i da idu na  pobedu ako žele da ostanu u igri, ali mi ćemo takođe ići na trijumf. Videćemo, ko bude bolji neka pobedi, nadam se da ćemo to biti mi.

U seniorskoj kategoriji Filip Stojković dva puta je bio deo večitog derbija.

– Na prethodnim derbijima smo imali dosta šansi koje nismo iskoristili. Nadam se da će mi treći derbi doneti sreću, verujem da je vreme za pobedu, posle dva nerešena ishoda. Napravili smo dosta velikih stvari ove sezone, beležili smo značajne pobede u Evropi, a sada je vreme da krunišemo sezonu pobedom u derbiju i šampionskom titulom – poručio je Stojković.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama