Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Reprezentacija Srbije hokeja na ledu, Luka Vukićević: dajemo sve od sebe

Treći dan priprema seniora reprezentacije Srbije, ostaje polako za nama, a već sutra, 12. aprila, sa početkom od 18h, u ledenoj dvorani hale Pionir, dočekujemo reprezentaciju Hrvatske, sa kojom ćemo odigrati prvu od dve planirane prijateljske utakmice.

Sutra je veliki dan za naše momke, obzirom da će imati priliku da oprobaju svoju uigranost, kao i da na probu stave rad novog selektora, Davida Urquheart – a, a šta o atmosferi koja vlada ovih dana među momcima misli već oprobani reprezentativac, kako seniorske, tako i nižih selekcija, Zvezdin hokejaš, Luka Vukićević, rado vam prenosimo.

“Mnogi igrači su imali veliku pauzu što se tiče leda. Takođe, imali smo samo tri treninga pred ovu utakmicu, ali momci daju sve od sebe i zaista rade punom parom. Dave i Nil su treneri koji su nam maksimalno posvećeni i otvoreni su za saradnju i pomoć. U ekipi je pozitivna energija, svi daju sve od sebe i nadam se da ćemo ući hladne glave u sutrašnju utakmicu protiv reprezentacije Hrvatske, kao i da ćemo pružiti dobru hokejašku utakmicu za sve gledaoce. Pozdrav! “

Dakle, na sutrašnju utakmicu ste pozvani, očekujemo vas u zaista velikom broju, kako bi naše momke još više motivisali da od sutra započnu upisivanje niza pobeda  na Prvenstvu koje nam se uveliko bliži.

Podržimo reprezentaciju Srbije!

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама