Košarka Košarka/Vesti Košarka/Zvezdaštvo

Sve što sada hoćemo je…TITULU!!!

Košarkaši Crvene zvezde i njeni navijači sinoć su doživeli neprijatan šok. U prvoj utakmici finala regionalne ABA lige Budućnost je napravila brejk i dovela Zvezdu u vrlo nezgodnu situaciju jer se zna koliko je teško bilo pobeđivati u Podgorici i sa mnogo jačim sastavima od ovog trenutačnog. Upravo iz tog razloga mnogi su već otpisali četu Dušana Alimpijevića, a što je najgore od svega, otpisali su je mnogi zvezdaši koji redom već vide najcrnji scenario.

Istinu za volju, teško jeste. Možda i najteže do sada, ali ako oružje položimo pre nego je bitka završena, onda najbolje da u tu bitku nismo ni ulazili. Doživljavala je Zvezda u svojoj bogatoj istoriji (govorimo o svim sportovima) uspone i padove, pobede i poraze, ali navijači su uvek verovali u nju. Uvek su bili vetar u leđa da joj pruže pomoć i podršku kada je to najbitnije.

Zato i u ovom trenutku nije vreme za očajavanje. Nije vreme za kritiku. Nije vreme za okretanje leđa. Vreme je da se crveno-bela armija podigne na noge i da na svaki mogući način pruži podršku treneru Alimpijeviću i momcima koji budu istrčali na parket Pionira i Morače. Vreme je za možda i najvažnije bitke u našoj bogatoj istoriji. Vreme je da se uđe u potpuni i frontalni rat sa protivnikom, da se pokažu zubi, da se pokaže taj ZVEZDAŠKI DUH!!

Zato svi u Pionir i svi (koji god to mogu) u Podgoricu. Budućnost mora pasti!!!

SVE ŠTO SAD HOĆEMO JE DA BUDEŠ OPET ONA STARA ZVEZDA KAO NEKAD PRE! U NAMA I DALJE TEČE KRV CRVENO BELA ŠTO SE LILA ZA TEBE! AJMO SAD GLASNIJE ZA ONO ZBOG ČEGA SE ŽIV,I ZBOG ČEGA SE UMIRE!!!

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama