Кошарка Кошарка/Вести Кошарка/Звездаштво

Sve što sada hoćemo je…TITULU!!!

Košarkaši Crvene zvezde i njeni navijači sinoć su doživeli neprijatan šok. U prvoj utakmici finala regionalne ABA lige Budućnost je napravila brejk i dovela Zvezdu u vrlo nezgodnu situaciju jer se zna koliko je teško bilo pobeđivati u Podgorici i sa mnogo jačim sastavima od ovog trenutačnog. Upravo iz tog razloga mnogi su već otpisali četu Dušana Alimpijevića, a što je najgore od svega, otpisali su je mnogi zvezdaši koji redom već vide najcrnji scenario.

Istinu za volju, teško jeste. Možda i najteže do sada, ali ako oružje položimo pre nego je bitka završena, onda najbolje da u tu bitku nismo ni ulazili. Doživljavala je Zvezda u svojoj bogatoj istoriji (govorimo o svim sportovima) uspone i padove, pobede i poraze, ali navijači su uvek verovali u nju. Uvek su bili vetar u leđa da joj pruže pomoć i podršku kada je to najbitnije.

Zato i u ovom trenutku nije vreme za očajavanje. Nije vreme za kritiku. Nije vreme za okretanje leđa. Vreme je da se crveno-bela armija podigne na noge i da na svaki mogući način pruži podršku treneru Alimpijeviću i momcima koji budu istrčali na parket Pionira i Morače. Vreme je za možda i najvažnije bitke u našoj bogatoj istoriji. Vreme je da se uđe u potpuni i frontalni rat sa protivnikom, da se pokažu zubi, da se pokaže taj ZVEZDAŠKI DUH!!

Zato svi u Pionir i svi (koji god to mogu) u Podgoricu. Budućnost mora pasti!!!

SVE ŠTO SAD HOĆEMO JE DA BUDEŠ OPET ONA STARA ZVEZDA KAO NEKAD PRE! U NAMA I DALJE TEČE KRV CRVENO BELA ŠTO SE LILA ZA TEBE! AJMO SAD GLASNIJE ZA ONO ZBOG ČEGA SE ŽIV,I ZBOG ČEGA SE UMIRE!!!

Скочи на траку са алаткама