Одбојка Одбојка/Вести Одбојкашице

Zvezdine dame nastavljaju borbu za šampionsku titulu

Izvor: OK Crvena zvezda

Odbojkašice Crvene zvezde u subotu 7. aprila (18 časova) igraju drugi meč finalne serije plej-ofa BPŠ Superlige Srbije protiv Vizure u Rumi.

Aktuelne šampionke, odbojkašice Vizure slavile su u prvom meču u Rumi sa 3:1, po setovima 26:28, 25:22, 25:17, 25:17 i na taj način su došle do prednosti u finalnoj seriji.

Naše odbojkašice su pružile odličnu igru u prvom setu koji su osvojile na razliku, ali je onda usledio pad u igri što je Vizura iskoristila da preokrene rezultat u svoju korist, a potom, bez većih problema, dođe i do pobede. Ovo će biti odlična prilika za crveno-bele da poprave utisak iz prvog meča, pokušaju da savladaju Vizuru i učine borbu za šampiosnku titulu neizvesnijom.

Druga utakmica finalne serije plej-ofa BPŠ Superlige Srbije između Vizure i Crvene zvezde igra se u dvorani SC Ruma u Rumi sa početkom u 18 časova, uz direktan TV prenos na RTS-u. Meč će suditi Dejan Rogić i Stanislava Simić.

Vizura vodi sa 1:0 u finalnoj seriji plej-ofa BPŠ Superlige, a šampion Srbije postaće ekipa koja prva stigne do tri trijumfa u finalnoj seriji.

Treća utakmica je na programu u utorak 10. aprila (18) u Beogradu. Eventualna četvrta utakmica igrala bi se 13. aprila u Beogradu, a ukoliko ekipe budu izjednačene po broju pobeda, odlučujući meč bi se igrao 16. aprila u Rumi.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама