Fudbal Fudbal/Omladinski pogon

Pobeda kadeta uz 5 golova Velikića!

Izvor: FK Crvena zvezda

Kadeti Crvene zvezde rutinski su savladali Dinamo 1945 iz Pančeva rezultatom 8:0 u meču 21. kola Kadetske lige Srbije.

Crvena zvezda – Dinamo 1945 Pančevo 8:0 (3:0)

Stadion: Teren omladinske škole FK Crvena zvezda
Gledalaca: 150
Sudija: Marinković Bora
Strelci: Velikić u 12′, 70′, 72′, 82′, i 83′, Burmaz u 25′, Jočić u 32′. i Savić u 88′.

Crvena zvezda: Krstović, Jovičić (od 70′ Milisavljević), Stajić, Ajdinović,Savić, Milikić, Velikić, Adžibaba, Kupusović, Jočić (od 70′ Pavlović), Burmaz (od 70′ Piplica).

Dinamo 1945: Lukić, Sanader, Bašić, Drinić, Tadić, Rošu, Borojević (od 65′ Radisavljević), Petrović, Mitrović (od 46′ Nikolić), Tanasić, Adamović (od 46′ Vještica).

Izabranici Nikole Puače su od samog početka u potpunosti kontrolisali utakmicu, a do prednosti su došli već u 12. minutu, kada je Jočić uposlio Velikića. Posle niza izglednih šansi, sredinom prvog dela igre Burmaz je postigao efektan gol sa ivice kaznenog prostora, kojim je udvostručio prednost. Jočić je u 33. minutu povećao na 3:0, posle odličnog prodora i asistencije Kupusovoća sa leve strane.

Iako su crveno-beli stvorili veliki broj šansi, rezultat se nije menjao sve do 70. minuta, kada je brzonogi Velikić realizovao kontru i povećao na 4:0. Samo dva minuta kasnije, Velikić je došao do het-trika, a u nastavku je postigao još dva gola. Da drugo poluvreme ne prođe u potpunosti u znaku Velikića, pobrinuo se kapiten Savić, koji je u 88. minutu na pravom mestu dočekao odbitak posle šuta Kupusovića i postavio konačnih 8:0.

Crvena zvezda je ovom pobedom uvećala prednost na tebeli Kadetske lige Srbije u odnosu na drugoplasirani Partizan, pa razlika sada iznosi šest bodova. Do kraja prvenstva biće odigrano još devet kola, a naše momke sledeće nedelje očekuje gostovanje ekipi Voždovca.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama