Fudbal Fudbal/Omladinski pogon

Omladinci upisali novu pobedu

Izvor: FK Crvena zvezda

Šampionska trka u ligi za omladince, u kojoj vodi Crvena zvezda, i dalje traje, a Zvezdini omladinci su novom pobedom zadržali prednost nad najbližim pratiocima.

Crvena zvezda je u utakmici protiv Internacionala u drugom poluvremenu uspela da slomi otpor gostiju. Dejan Joveljić koji je i na ovoj utakmici predvodio svoje drugove, doneo je Zvezdi prednost u 55. minutu, postigavši na taj način svoj 34. gol ove sezone. Sve dileme oko pobednika otklonio je Stefan Santrač u 78. minutu.

— Dosta tvrda utakmica sa puno duela, navikli smo da je protivnik uvek motivisan protiv nas. Prvo poluvreme nije izgledalo baš onako kako smo se dogovorili u svlačionici, ali u nastavku smo izašli kao prava ekipa i prava braća i na kraju pobedili na našu volju. Ovo je moj drugi gol ove sezone, ne postižem ih često i zato mi je drago jer je danas taj pogodak obezbedio mirnu završnicu i nova tri boda — rekao je strelac drugog gola Santrač posle utakmice.

Crvena zvezda — Internacional 2:0 (0:0)

Stadion: Teren Omladinske škole FK Crvena zvezda
Sudija: Danilo Jerinić
Strelci: Joveljić u 55′, Santrač u 78′.
Žuti kartoni: Janković, Eraković, Kojić (Crvena zvezda), Blagojević (Internacional).

Crvena zvezda: Gordić, Janković, Daničić, Santrač, Eraković (od 65′ Kojić), Bogdanović, Bosić (od 85′ Kostić), I. Ilić (od 80′ Savić), Gavrić (od 87′ Maljković), Aćimović, Joveljić (od 86′ Šikanjić).

Internacional: Blagojević, Ilić, Đorđević (od 60′ Brkić), Čermelj, Pavićević (od 50′ Lukić), Ostojić (od 64′ Milenković), Glišić (od 78′ Mačinković), Pavlović (od 55′ Vučetić), Arnautović, Stajić, Sićović.

Mlađi omladinci Crvene zvezde juče su igrali svoju utakmicu protiv Brodarca. Zabeležena je ubedljiva pobeda od 6:1.

Stadion: Teren Omladinske škole FK Crvena zvezda
Sudija: Jovan Stokić
Strelci: Pavlović u 17’, Mladenović u 53’(auto gol), Kostić u 54’, Maljković u 60’, Pantović u 64’ i 79’ za Crvenu zvezdu, a Pantović u 85’ za Brodarac

Crvena zvezda: Simoniović, Kostić, Lukić, Kovačević, Mladenović, Čvorić, Maljković, Pavlović, Tanko, Đorđević, Piplica. Igrali su i: Damjanović, Pantović.

Brodarac: Brković, Mušić, Jovanović, Glišić, Gajić, Miloradović, Ilić, Vlaović, Milisavljević, Krsmanović, Ćulibrk. Igrali su i: Babović, Mastilović, Anakiev, Đokić.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama