Ватерполо Ватерполо/Вести Ватерполо/Извештаји

Nikola Nikolov: Spremamo se za derbi, nadam se tituli Prvaka Srbije

Autor: Radovanović D.

Prvo kolo vaterpolo Super lige Srbije, ekipa Crvene zvezde završila je sa osvojena tri boda, pobedom nad niškim Naisom, rezultatom od velikih 14:7, u okviru kojih je dva gola na svoje ime upisao i novi centar Zvezde, Nikola Nikolov.

Nakon što je rutinski savladala Nais, Zvezda je sebi obezbedila siguran start, uporedo sa ekipama Vojvodine koja je odnela pobedu nad Valjevom, zatim Šapca koji je pobedio Zemun i svakako Partizana, koji je pobedu upisao nad ekipom Radničkog, te će sva četiri tima u drugo kolo SLS ući sa prednošću od po tri boda.

Upravo u drugom kolu, Zvezda će imati prilike da snage odmeri sa ekipom Valjeva, a o utisku sa prve utakmice, očekivanjima od naredne, kao i o Ligi uopšteno, porazgovarali smo upravo sa Nikolovim.

Nikola Nikolov, centar Crvene zvezde

” Prošlom utakmicom protiv Naisa iz Niša smo zadovoljni, pre svega, pristupom. Mislim da je upravo taj naš pristup bio presudan za pozitivan rezultat, jer je bilo i nekih utakmica gde povedemo, a onda se desi pad koncentracije, pa nepotrebno ulazimo u neizvesne završnice. Sistem ove Lige je takav, da u svaku utakmicu jednostavno mora da se uđe 100% skoncentrisano, jer ukoliko neku utakmicu izgubimo, teško ćemo stići tog ko bude bio ispred nas.” 

” Od naredne utakmice, koju igramo protiv Valjeva, očekujem da nam posluži kao priprema za derbi koji nas očekuje protiv Partizana već u subotu, kako bi maksimalno spremni ušli u tu utakmicu i da probamo da im se revnširamo za poraz u Bečeju. “

” Generalno, mislim da nema lakih ili teških protivnika za nas, jer ako nametnemo našu igru, pobeda će stići sigurno. Od Lige generalno, očekujem da idemo na pobedu u svakoj utakmici i da se nadamo tituli Prvaka Srbije na kraju. “

Podržimo naše vaterpoliste!

Коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама