Фудбал Фудбал/Вести

Milojević – Na vreme smo dali golove

Izvor: FK Crvena zvezda

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević bio je zadovoljniji prvim poluvremenom utakmice protiv Zemuna.

540-miloje-54326.jpg

— Ušli smo dobro u utakmicu, rešili sve u prvom poluvremenu. pribojavali smo se meča malo, Zemun je treća ekipa ovog proleća i igraju fantastično ovog proleća. To govori da dobro rade i zbog toga su pravili sjajne rezultate. Velika zasluga je i na treneru Milanoviću. Napomenuo sam mojim igračima i pre utakmice da moramo da budemo strpljivi i agresivni, ali imali smo sreće i na vreme smo dali golove. Ne sviđa mi se drugo poluvreme, mogli smo mnogo bolje, ali to je naš mentalitet, postanemo zadovoljni samim sobom i onda usporimo. Ostaviću to za svlačionicu. Čestitao bih igračima obe ekipe — rekao je Milojević.

Crvena zvezda će sa šest bodova prednosti započeti takmičenje uplej-ofu.

— Završili smo prvi deo prvenstva, okrećemo se plej-ofu, i odmorićemo se. Sada je ispred nas najveći hrišćanski praznik, želim vam da ga provedete u miru, zdravlju, toleranciji. Od ponedeljka ćemo se spremati za derbi. Nemam neki poseban komentar na raspored. Razlika između osmog i trećeg je vrlo mala. Bitno je da smo prvi, ima da se igra, 21 bod je u opticaju i nema kalkulisanja. Sve će to biti dobre i kvalitetne utakmice.

Rodić je napustio igru na pauzi, ali prema rečima Zvezdinog trenera, sa njim je sve u redu.

— Rodić je u redu, nema nikakav zdravstveni problem. Preventivno je izašao, ima mali problem sa primicačem. Radujem se unapred povratku Donalda i Savića, svakim danom povećavaju nivo fizičke pripreme, ali moja filozofija je da ne rizikujemo sa igračima jer je zdravlje najbitnije — rekao je Milojević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама