Košarka Košarka/Vesti

Juniori i kadeti trijumfalno okončali ligaški deo sezone

Izvor: KK Crvena zvezda

Juniorska i kadetska selekcija Crvene zvezde mts savladali su vršnjake iz ekipe Mega Bemax u poslednjim kolima svojih takmičenja. Slede završni turniri za obe selekcije.
Dva velika ’’derbi’’ susreta odigrana su u poslednjim kolima Roda Juniorske lige Srbije i Triglav kadetske lige Srbije. Juniorska i kadetska selekcija Crvene zvezde odmerile su snage sa vršnjacima iz Mega Bemax-a i u oba meča ostvarili pobede.
U dvorani ”Basket Siti” crveno-beli juniori dočekali su Mega Bemax i u odličnoj utakmici ostvarili pobedu. Crveno-beli su slavili rezultatom 86:79 uz izvanrednu partiju kapitena Zorana Paunovića koji je meč završio sa 24 postignutih poena. Ovom pobedom crveno-beli su obezbedili prvo mesto na kraju regularnog dela sezone i sa ’’pol pozicije’’ se plasirali na finalni turnir kvalitetne lige Srbije.
Još ubedljiviji bili su kadeti Crvene zvezde mts. Oni su na gostovanju vršnjacima iz ekipe Mega Bemax odigrali izuzetno efikasnu utakmicu i rezultatom 97:78 savladali domaćina. Briljirao je Lazar Vasić koji je meč završio sa 24 koševa. Crveno-beli kadeti su ovom pobedom učvrstili drugu poziciju na tabeli kadetske lige Srbije i sa tog mesta se plasirali na finalni turnir.
Podsećamo da su juniori i kadeti Crvene zvezde aktuelni prvaci Srbije i da im predstoji veliki zadatak da se na finalnim turnirima zadrže na vrhu.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama