Кошарка Кошарка/Вести Кошарка/Најава утакмица

Svi zajedno do najvažnijeg cilja u sezoni!

Izvor: KK Crvena zvezda

Ulaz na treću utakmicu polufinala ABA lige između Crvene zvezde mts i Mornara – slobodan. Predsednik kluba Nebojša Čović: ” Izuzetno važan trenutak za klub, jer se ne sakrivamo iza nejasnih ciljeva i rečenica”.

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekaće u ponedeljak ekipu Mornara u „majstorici” polufinala ABA lige jtd.

Kao i pred prvu utakmicu ove serije, ulaz na tribine dvorane „Aleksandar Nikolić” za ovu treću utakmicu polufinalne serije, biće slobodan. Publika, navijači Crvene zvezde tada su prepoznali važnost trenutka u kome se nalazi klub i ekipa, pa je dvorana bila ispunjena do poslednjeg mesta, a atmosfera izvanredna i važna za dešavanja i na terenu.

Sada je trenutak još važniji, jer je ABA liga i uspeh u ovom takmičenju od najveće važnosti za KK Crvena zvezda – predsednik kluba Nebojša Čović:

„ Ovo je izuzetno važan trenutak za klub, ali je mnogo važnije da ovaj trenutak prepoznaju naši navijači i svi oni kojima je crveno-bela boja pri srcu. Posle skoro odigranih 60 takmičarskih utakmica u ovoj sezoni, svega što smo prošli, podsetiću na jul mesec prošle godine. Tada smo na zvaničnom otvaranju ove sezone, sa novim stručnim štabom, novim timom, jasno i glasno najavili mnogo toga što može da se događa oko kluba. Neka dešavanja tokom ovih 6 meseci, govore i da smo bili u pravu. Tu mislim na dešavanja na terenu, ali i oko njega, gde se mnogo toga što smo uradili nipodaštava. Uspeh i za naše prilike, stabilan rad kluba se nazivaju neuspehom, promocija mladih igrača i trenera nelogičnim i riskantnim potezom, jedan poraz katastrofom, a naše reakcije na brojna spletkarenja i pokušaje da nas destabilizuju, nekakvim izmišljanjem „teorija zavere”. Mi se ne sakrivamo iza nejasnih ciljeva i rečenica – jasno i glasno smo naveli da je prvi i osnovni cilj osvajanje ABA lige, jer bi time i klub nastavio da raste u smeru koji smo zacrtali. Zato smo i spremni da izdržimo sve udare koji možda slede, ali ćemo sve to lakše izneti zajedno sa našim navijačima. I zato pozivam sve da dođu u dvoranu „Aleksandar Nikolić” u ponedeljak i pruže nam podršku koja će pomoći timu da se plasira u finale. Mi smo se i pored svih problema izborili za prvo mesto i prednost domaćeg terena u ABA ligi, zato sada taj domaći teren treba i da iskoristimo!” rekao je predsednik KK Crvena zvezda mts Nebojša Čović.

Utakmica Crvena zvezda mts – Mornar igra se u ponedeljak od 21 sat u dvorani „Aleksandar Nikolić”.

Vlasnici sezonskih karata za svoje sektore (mesta na terenu, parteri, lože,bele i plave lože) i dalje imaju rezervisana svoja mesta, dok je ulaz na sve četiri tribine A,B,C i D slobodan. Ulazi u dvoranu biće otvoreni od 19 časova.

Скочи на траку са алаткама