Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Na pobedu u najvažnijoj utakmici do sada

Izvor: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u ponedeljak ekipu Mornara u “majstorici” polufinala plej ofa ABA lige. Trener Dušan Alimpijević i prvotimac Matias LEsor pozvali navijače da ispune dvoranu u najvažnijoj utamici dosadašnjeg dela sezone.
Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju ekipu Mornara u “majstorici” polufinala plej ofa ABA lige.
Pred ovu vrlo važnu utakmicu na konferenciji za medije govorili su trener crveno-belih Dušan Alimpijević i prvotimac Matias Lesor.
Trener KK Crvena zvezda mts Dušan Alimpijević: ” Ovo je najvažnija utakmica u dosadašnjem delu sezone. Bilo je mnogo velikih i važnih utakmica, ali ovo je najvažnija do sada. Zato je bilo važno da na ovakav način, sa onakvim pristupom odigramo protiv Reala. To je, nažalost, bila utakmica koja je trebalo da nam posluži za podizanje borbene gotovosti na sam maksimum. Čini mi se da smo to uradili, sa mnogo dobrih treninga ove nedelje. Kad god smo provodili više vremena u Beogradu, i imali prostora da treniramo, to se odrazilo i na našu igru”počeo je svoje obraćanje novinarima trener Crvene zvezde mts i pozvao navijače da u ponedeljak ispune dvoranu do poslednjeg mesta:
” Moram da se zahvalim svim navijačima koji su bili u Evroligi i pre protiv Mornara. Jako je lepo što vidimo da postoji svest svih ljudi oko kluba, koliko nam je potrebna podrška. Mnogo me raduje i što nas u teškim trenucima ljudi  podržavaju. Mnogo je lepo videti sve te ljude. Moram da iskoristim priliku da ih pozovem i za ovu utakmicu, jer se videlo da to ovom timu mnogo znači” rekao je trener crveno-belih i napomenuo da očekuje nastup Uroša Lukovića u trećoj utakmici, kao i da ne može biti nikakvih iznenađenja između dve ekipe koje se sada već dobro poznaju.

Ekipa Crvene zvezde nastupiće u najjačem mogućem sastavu, osim povređenog Pere Antića koji se i dalje oporavlja od jake distorzije skočnog zgloba.
 Matias Lesor: “Očekivanja za nas su jasna, hoćemo da pobedimo u ovoj odlučujućoj utakmici. To nam je glavni cilj od početka sezone, i cele godine smo se borili da bismo imali prednost domaćeg terena, kao i da odlučujuće utakmice igramo pred svojim navijačima. Zato ih pozivam da nam pruže podršku u ponedeljak. jer nam to mnogo znači sada kada je važno”.
Meč se igra u ponedeljak od 21 sat, dvorana će biti otvorena od 19 sati, a ulaz na tribine dvorane “Aleksandar Nikolić” je slobodan.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама