Фудбал Фудбал/Вести

Stojković: Svi “ginu” da nas pobede

Izvor: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde punom parom pripremaju se za nastavak sezone u Superligi Srbije.

– Drago mi je što sam se vratio u klub i što sam danas odradio ceo trening sa ekipom. Malo je prisutan umor, ali do utakmice u nedelju će sve doći na svoje i vratiće se svežina. Imao sam fenomenalnu atmosferu u svojoj reprezentaciji naravno, ali su mi svakako nedostajali drugari odavde sa kojima provodim svaki dan, sa kojima se šalim, radim naporno i delim i lepe i loše trenutke – rekao je Stojković.

U nedelju od 17 časova fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Mladosti u Lučanima.

– Svi znamo kako Mladost igra, posebno na domaćem terenu. Sigurno će igrati jako i čvrsto, to je njihov prepoznatljiv stil. Mi se spremamo maksimalno, mnogo puta smo do sada pokazali da možemo da se nosimo sa svakom ekipom. Obaveza nam je da pobedimo i verujem da ćemo u nedelju u tome da uspemo u tome.

Dosta oštrih duela i žestoke borbe može se videti na mečevima naše ekipe.

– Svi protiv Zvezde igraju mnogo jače i angažovanije nego na ostalim utakmicama u ligi. Na primer Vojvodina je poginula na terenu na utakmici sa nama, bilo je tu žestoke borbe, a onda im je u sledećem kolu Zemun da tri gola. Ali dobro, navikli smo na takve utakmice.

Trenutno fudbaleri Crvene zvezde imaju 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu.

– Pobede su jedini cilj koji imamo pred sobom i sada razmišljamo smo o tome kako da obezbedimo još šest bodova pre početka plej-ofa. Svesni smo da ništa još nije gotovo, nema opuštanja do kraja prvenstva, iako imamo veliku prednost. Nećemo dozvoliti sebi da ispustimo tu prednost, zato se maksimalno fokusirano pripremamo za svaki meč do kraja sezone, kako bismo na kraju sezone vratili – poručio je Stojković.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама