Košarka Košarka/Vesti

Zvanično predstavljena multifunkcionalna kartica Zvezdaš

Izvor: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda mts i kompanija ’’Cashback World’’ zvanično su predstavili multifunkcionalnu karticu ’’Zvezdaš’’. Podela kartica započinje u petak na utakmici sa Real Madridom.
Veliki zajednički projekat KK Crvena zvezda mts i svetskog lidera u oblasti lojalti programa ’’Cashback World’’ zvanično je započeo u četvrtak. Naime, u dvorani ’’Aleksandar Nikolić’’ održana je konferencija za medije na kojoj su učesnici bili direktor marketinga Crvene zvezde Filip Sunturlić, portparol ’’Cashback World international’’ Silvija Kelemen i direktor ’’Cashback World’’ kancelarije u Beogradu Vladan Bućković.
Svi učesnici konferencije bili su složni da je ovaj projekat od velikog značaja za KK Crvena zvezda, a cilj je da zvezdaška zajednica dobije još više na značaju u svakodnevnom funkcionisanju kluba sa Malog Kalemegdana. Dodatno pojašnjenje projekta multifunkcionalne kartice ’’Zvezdaš’’, dao je direktor marketinga Crvene zvezde Filip Sunturlić:
’’U ime KK Crvena zvezda želeo bih pre svega da se zahvalim Silviji koja je odvojila vreme i došla iz Graca čime je kompanija ’’Cashback World’’ na najbolji način pokazala kako prepoznaje značaj ove saradnje i kako prepoznaje potencijal u Crvenoj zvezdi kao  velikom sportskom brendu. Takođe, sa nama je Vladan Bućković direktor kancelarije ’’Cashback World’’ u Beogradu’’, obratio se Sunturlić gostima, a potom dodao:
’’Ono što smo pripremali sve ovo vreme, zvanično započinje u petak kada ćemo na utakmici sa Real Madridom započeti sa podelom multifunkcionalnih ’’Zvezdaš’’ kartica. U danima pred nama ćemo kroz kanale informisanja KK Crvena zvezda svakoga dana informisati zvezdašku zajednicu o pogodnostima i privilegijama koje kartice sa sobom nose. Ovaj program je od izuzetne važnosti za KK Crvena zvezda i njegovo nezavisno funkcionisanje i stabilizaciju kluba u svakom mogućem pogledu.
Zvezdaš kartica omogućuje svakom Zvezdašu i simpatizeru da se poistoveti sa klubom. Osim cashback pogodnosti, kartica je i članska kartica. Propisano je statutom kluba da svaki član ima pravo glasa, ’’sutra’’ kada budu klupski izbori i bude deo odluka kluba.
Na inicijativu dela navijača prošle sezone je pokrenuta akcija ’’Doniraj i dominiraj’’ u kojoj i klub aktivno učestvuje. Kartica ’’Zvezdaš’’ biće takođe će biti i donatorska kartica, kao nastavak projekta Doniraj i dominiraj’’, istakao je Filip Sunturlić.
Reč je potom preuzeo Vladan Bućković, direktor kancelarije u Beogradu kompanije ’’Cashback World’’:
’’Želeo bih da se zahvalim KK Crvena zvezda na toplom prijemu i prepoznavanju značaja ovakve saradnje. Kao što je Filip (Sunturlić) rekao sa podelom kartica krećemo već u petak. Ono što želim da kažem iz ugla naše kompanije je to da je projekat ’’cashback’’ kartice prihvaćen od strane 47 zemalja i želeo bih da pozovem sve Zvezdaše da uvek svoju karticu imaju kod sebe jer će im to doneti brojne pogodnosti i benefite pri kupovini u više od 80.000 kompanija širom sveta. Kupujući za sebe, štedite novac za svoju porodicu, donosite i novac svom klubu i unapređujete njegovo poslovanje’’, istakao je Bućković.
Medijima se zatim obratila Silvija Kelemen , portparol ’’Cashback World international’’:
’’Radujem se što sam danas ovde sa vama. Ponosni smo što sarađujemo sa KK Crvena zvezda. Kao što ste već čuli, imamo jedinstvenu karticu koja funkconiše, ne samo u Srbiji već širom sveta gde imamo više od 80.000 partnerskih firmi. Nadamo se da će fanovi i članovi Crvene zvezde koristiti svoju karticu jer na taj način direktno pomažu svom klubu’’ istakla je Kelemen.

KK Crvena zvezda je ovom prilikom spremio poklon za Silviju Klemen koja je od direktora marketinga Crvene zvezde Filipa Sunturlića dobila crveno-beli dres sa brojem 10. Potom je usledilo fotografisanje sa modelom multifunkcionalne kartice ’’Zvezdaš’’ čime je zvanično započeta realizacija dugo pripremanog projekta.
Crvena zvezda poziva sve simpatizere i navijače da u narednim danima prate klupske kanale informisanja jer smatramo da je od izuzetne važnosti da Zvezdaši budu kompletno informisani o brojnim benefitima koje ostvaruju svi vlasnici multifunkcionalne kartice ’’Zvezdaš’’.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama