Fudbal Fudbal/Vesti

Radonjić – U dobrom raspoloženju do trijumfa

Izvor: FK Crvena zvezda

Današnji trening fudbalera Crvene zvezde bio je bogatiji za nekoliko igrača – Zvezdini reprezentativci vratili su se radu na Marakani. Jedan od njih, Nemanja Radonjić istakao je da se raduje nastavku rada na našem najvećem stadionu.

_NIK6707.JPG

– Odmah po povratku vidim da je atmosfera u svlačionici zaista sjajna. Tako je ovde od kada sam došao, puno smeha i šale. Siguran sam da je to jedan od naših najvećih pluseva i pokretača ove sezone i verujem da u ovom duhu i uz odlično raspoloženje možemo da ostavrimo sve pobede do kraja sezone – rekao je Radonjić.

Povratak na superligaške terene zakazan je za nedelju, kada fudbaleri Crvene zvezde gostuju ekipi Mladosti u Lučanima.

– Utakmica protiv Mladosti je za mene pravi mali derbi. Izuzetno je teško igrati protiv njih, posebno u Lučanima. Mislim da nam je to najbitnija utakmica pre večitog derbija, treba da se spremimo maksimalno kako bismo se vratili kući sa tri nova boda. Sada kada se bodovi dele kiksevi se ne praštaju. Spremamo se naravno predano i fokusirano i za susret sa ekipom Zemuna, dve pobede pred plej-of bi nam donele još više sampouzdanja. Čvrsto verujem da možemo da zabeležimo sve pobede do kraja sezone i zato poručujem našim navijačima da budu uz nas, da nas podržavaju i da ćemo se zajedno radovati u maju.

Radonjić je bio starter u obe utakmice koje je mlada reprezentacija Srbije odigrala protiv Gibraltara i Italije.

– Trebalo nam je vremena da se naviknemo na teren na meču sa Gibraltarom, dosta je drugačije od onoga na šta smo mi navikli. Takođe, put do tamo je bio izuzetno težak, trajao je 24 sata i zato sam još ponosniji na sve igrače koji su igrali i uspeli da ostvare ubedljiv trijumf od 6:0. Znao sam i pre meča da ćemo da pobedimo zato što verujem u svoju ekipu u svakom trenutku. Pokazali smo da igramo najbolji fudbal od svih reprezentacija u grupi i da smo zasluženo na prvom mestu. Ne sumnjam u plasma na Evropsko prvenstvo. Dugo već pričaju za našu generaciju da je jedna od najtalentovanijih, mislim da smo to i dokazali i da možemo daleko da doguramo zajedno – poručio je Radonjić.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama