Hokej Hokej/Vesti Hokej/Najava utakmica

Koljenšić: U nedelju se igraju finale utakmice Erste lige, planovi za narednu sezonu su veliki

U nedelju, 1. aprila 2018., ledena dvorana hale Pionir ugostiće poslednji, a ukupno osmi put ove sezone ekipe Erste liga turnira, selekcije u10.

Nakon mnogobrojnih utakmica, ekipe učesnice odigraće završne utakmice Lige, koje će se održati u periodu od 15:30h do 18:15h. Kao i do sada, na led će izaći sve ekipe, koje broje Crvenu zvezdu, Partizan, NS Stars, Vojvodinu, Red team i Marbo.

Novitet na poslednjoj utakmici svakako je lepo, priznaćemo i veliko iznenađenje koje donose u saradnji Crvena zvezda i Partizan. Naime, reč je o novoj mini bandi koja se nalazi na plavim linijama na ledu, a koja je specijalno obložena, kako bi sprečila eventualne povrede klinaca prilikom pada.

Nakon čak 120 odigranih utakmica, što bi ukoliko računamo i međunarodne turnire poput Zagreba, Maribora, Ljubljane, na kojima su ekipe imale učešća, značilo velikih 60ak utakmica po igraču, Erste turnir se može pohvaliti zaista velikim odazivom publike, ne samo u Beogradu, već i u Novom Sadu i Subotici.

U tom duhu, pitali smo koordinatora i inicijatora turnira, gospodina Vojina Koljenšića, da nam ukratko prokomentariše sezonu koju privodimo kraju, ali i da nam predoči dalje planove.

Parafrazirajući dobijene odgovore, sa velikim zadovoljstvom možemo reći da iako još uvek posvećeni aktuelnoj sezoni, uvelilo radimo na narednoj. S toga, plan je pre svega nastaviti započeti kontinuitet, u svrhu budućnosti hokeja u Srbiji, koju vidimo isplativu kroz par godina, ali konstantnog rada. Takođe, rodila se ideja da pored selekcija u8 i u10 koje trenutno imaju učešća u Ligi, naredne godine bude dodata još jedna kategorija, ovoga puta, selekcija u11, koja bi igrala na velikom terenu.

Dakle, u nedelju, očekujemo vas na finalnim utakmicama Erste lige!

SVI NA HOKEJ!!

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama