Vaterpolo Vaterpolo/Izveštaji

Mladost Ponovo Bolja Od Zvezde, Sledi Finalna Borba U Dubrovniku

Izvor: ŽVK Crvena zvezda

U poslednjem kolu Regionalne lige vaterpolistkinje Crvene zvezde poražene su od Mladosti.

Crveno-bele su bile ravnopravan rival Zagrepčankama i u završnicu meča su ušle sa nerešenim rezultatom 7:7. Međutim, gošće su za nešto više od jednog minuta postigle dva gola. Zvezda je preko Katarine Čegar smanjila na 8:9, ali do kraja nije uspela da izjednači i dođe do boda.

Najefikasnije u timu Crvene zvezda bile su Katarina Čegar i Teodora Rudić sa po 3 postignuta gola. Po jednom u listu strelaca su se upisale Nada Novaković i Jovana Pantović.

Crveno-bele su odigrale pet utakmica na dva turnira Regionalne lige i ostvarile su tri pobede i dva poraza. Osvojile su 2. mesto na tabeli i plasirale su se u finale.

U brobi za trofej igraće protiv zagrebačke Mladosti koja je ostvarila svih pet pobeda, a finale je na programu 14. aprila u Dubrovniku.

CRVENA ZVEZDA – MLADOST 8:9 (0:0, 3:3, 1:2, 4:4)

Beograd – Bazen: SC Milan Gale Muškatirović. Igrač više: Crvena zvezda 8(0), Mladost 7(2). Peterci: Mladost 1(1).

CRVENA ZVEZDA: Lazić, J. Milovanović, Čegar 3, Ćorović, Josifović, Rudić 3, H. Ilić, Novaković 1, Kaplarević, Damnjanović, J. Ilić, Pantović 1, Vujović, Mišković. Trener: Dragana Ivković.

MLADOST: Šerkinić, Gegić 2, Županić 1, kontek, Lordan 2, Skelin, Topić, Trusk, Bukić 2, Lacić, Crnički, Janković, Medvešek, Balić 2. Trener: Mia Šimunić.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama