Vaterpolo Vaterpolo/Izveštaji

Zvezda u finalu Regionalne lige

Izvor: SD Crvena zvezda

Vaterpolistkinje Crvene zvezde obezbedile su plasman u finale Regionalne lige! Crveno-bele su u 1. kolu drugog turnira koji se ovog vikenda održava u Beogradu savladale Vojvodinu sa 12:15.

Po tri gola za Crvenu zvezdu postigle su Ivana Ćorović, Nada Novaković i Isidora Damnjanović. Po dva gola dale su Jovana Pantović, Teodora Rudić i Katarina Čegar.

Izabranice Dragane Ivković u nedelju od 18,30 časova igraju protiv zagrebačke Mladosti u meču koji će odlučiti koja ekipa će osvojiti prvo mesto na tabeli.

U finalu Regionalne lige koji će se održati 14. aprila u Dubrovniku vaterpolistkinje Crvene zvezde igraće upravo protiv Mladosti, bez obzira na rezultate sutrašnjih mečeva.

VOJVODINA – CRVENA ZVEZDA 12:15 (2:4, 2:5, 3:3, 5:3)

Beograd – Bazen: SC Milan Gale Muškatirović. Igrač više: Vojvodina 3(2), Crvena zvezda 3(3). Peterci: Vojvodina 1(1).

VOJVODINA: Travar, Švec 2, Avdić 5, Vojinović, Prica 2, Šošić, Mandić 1, Rončević 1, Vuković, Telečki 1, Moćan. Trener: Slađana Drezgić.

CRVENA ZEVZDA: Lazić, J. Milovanović, Pantović 2, Ćorović 3, Josifović, Rudić 2, D. Milovanović, Novaković 3, H. Ilić, Damnjanović 3, J. Ilić, Čegar 2, Vujović, Mišković. Trener: Dragana Ivković.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama