Фудбал Фудбал/Омладински погон

Odložene utakmice mlađih kategorija

Izvor: FK Crvena zvezda

Zbog snežnih padavina sve utakmice predviđene za predstojeći vikend odložene su za naredni vikend (31. mart, 1. april)

540-raspored-4326.jpg

U okviru 16. kola lige za mlađe kadete, Crvena zvezda je trebalo da dočeka OFK Beograd u subotu, 24. marta u 11 časova, na terenima Omladinske škole FK Crvena zvezda. Međutim, taj susret je pomeren za sedam (ili osam) dana.

Pioniri Crvene zvezde su takođe u subotu, 24. marta u 13 časova, trebali da dočekaju vršnjake iz FK Rad. Ova utakmica takođe je odložena za naredni vikend.

Mlađi pioniri našeg kluba dočekaće ekipu Radničkog iz Niša tek poslednjeg dana marta ili prvog dana aprila, na terenima Omladinske škole FK Crvena zvezda.

Mlađi omladinci će u okviru 13. kola lige mlađih omladinaca, grupa A, u sredu 28. marta u 11 časova dočekati ekipu FK 011.

Kadeti Crvene zvezde biće u nedelju, 1. aprila, formalno gosti ekipi Zemuna, ali će taj meč biti odigran na terenima Omladinske škole FK Crvena zvezda. Početak utakmice zakazan je za 10 časova, a crveno-beli imaju dva boda prednosti u odnosu na najbližeg pratioca.

Utakmica između Grafičara i Radničkog iz Obrenovca koja je trebalo da bude odigrana sutra, u subotu 24. marta u 15 časova, odlukom FSS odložena je zbog snežnih padavina i nemogućnosti da se teren dovede u stanje za igru. Utakmica je pomerena za sredu, 28. mart u 16 časova, i biće direktno prenošena na našem JuTjubu.

Drugi direktan prenos koji će biti realizovan je utakmica Omladinske lige između Rada i Crvene zvezde. Ovaj duel 20. kola biće odigran na stadionu FK Rad, i to u subotu, 31. marta u 10 časova. Zvezdini omladinci su prethodnog vikenda uvećali bodovnu prednost na tabeli, i ovaj duel biće veoma važan u borbi za prvo mesto.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама