Кошарка Кошарка/Вести

Feldin MVP kola, crveno-beli u Top 10

Izvor: KK Crvena zvezda

Velika pobeda košarkaša Crvene zvezde u 26. kolu Evrolige protiv Valensija donela je i individualna priznanja za crveno-bele. Džejms Feldin je MVP kola, dok su Milko Bjelica, Tejlor Ročesti, Matijas Lesor i Ognjen Dobrić zauzeli mesto u Top 10 poteza.

Košarkaši Crvene zvezde mts odigrali su gotovo besprekornu utakmicu u 26. kolu Evrolige. Crveno-beli su u dvorani ”Aleksandar Nikolić” dominantnom igrom ubedljivo porazili Valensiju rezultatom 106:90. Među izabranicima trenera Dušana Alimpijevića nije bilo slabe karike, a iz odlične timske igre ”iskočio” je učinak Džejmsa Feldina.
Amerikanac dominikanskog porekla završio je meč sa čak 30 poena (4/8 za 2, 4/6 za 3, 10/11 za 1) uz tri skoka i dve ukradene lopte što mu je donelo indeks korisnosti 32. Takav učinak je bio najbolji u 26. kolu Evrolige i Feldin je zadužio laskavo priznanje MVP-ija.
Pored izvrsne napadačke igre, partija Crvene zvezde je sadržala obilje atraktivnih poteza i to je prepoznato od strane Evrolige. U Top 10 poteza kola, uvrštena su dva iz dvorane ”Aleksandar Nikolić”. Izvrsna akcija koja je otpočela blokadom Milka Bjelice, a završila ”alej-up” dodavanjem Tejlora Ročestija za Matijasa Lesora zauzela je osmu poziciju, dok je atraktivna blokada Ognjena Dobrića smeštena na poziciju četiri.
Uživajte u potezima crveno-belih i vidimo se u nedelju od 19 časova. Tada je zakazana prva polufinalna utakmica plejofa ABA lige protiv Mornara iz Bara, a ulaz na tribine A, B, C i D je besplatan.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама