Кошарка Кошарка/Најава утакмица

Sada je potrebna najveća podrška!

Izvor: KK Crvena zvezda

Ulaz na tribine A,B,C i D na prvu polufinalnu utakmicu plej ofa ABA lige – besplatan. KK Crvena zvezda mts poziva sve navijače da pruže podršku timu i pomognu mu da dođe do vrlo važne pobede, na startu plej ofa. Meč Crvena zvezda mts – Mornar igra se u nedelu od 19 sati.
Košarkaši Crvene zvezde mts savladali su u četvrtak uveče ekipu Valensije u jednoj od najboljih utakmica u ovogodišnjem izdanju Evrolige.
Nakon 11.pobede u najeltnijem evropskom takmičenju, crveno-bele u nedelju očekuje start završnice ABA lige, takmičenja koje je označeno kao najvažniji cilj za Crvenu zvezdu mts u ovoj sezoni.
Crveno-beli su opterećeni igranjem u vrlo napornom kalendaru Evrolige, uspeli da obezbede prvo mesto i prednost domaćeg terena.
Polufinalna serija ABA lige sa najprijatnijim iznenađenjem ABA lige, ekipom Mornara iz Bara počinje u nedelju od 19 časova, i ulaz na tribine A,B, C i D  dvorane „Aleksandar Nikolić” će biti besplatan.
Za sve ostale sektore, karte će biti u redovnoj prodaji, po standardnim cenama za utakmice regionalnog takmičenja.
Parter B i Parter 4 – 500 dinara
Bela i Plava loža – 700 dinara
Loža – 900 dinara
Počasna mesta bočno 2000 dinara
Počasna mesta – 4000 dinara
Karte za ove sektore puštene su u prodaju u poslovnicama Eventima, a prodavaće se i na dan utakmice na blagajni dvorane „Aleksandar Nikolić”.
Meč počinje u 19 sati, kapije hale biće otvorene dva sata ranije.
Скочи на траку са алаткама