Hokej Hokej/Izveštaji

Zvezda završila borbu za titulu porazom od Triglava (U18)

Hokejaši Crvene zvezde do 18 godina nisu uspeli da se revanširaju ekipi Triglava za težak poraz koji su pretrpeli u prvoj polufinalnoj utakmici plej ofa. Triglav je i u revanšu uspeo da savlada naše oklopnike: Crvena zvezda – Triglav 3:4 (1:0, 2:2, 0:2).

Zvezda je izueztno motivisano ušla u ovaj susret sa željom da seriju vrati u Kranj, Puleni Nenada Milinkovića su u prvoj trećini poveli sa 1:0 golom Marka Dragovića (asistencija Vdović Strahinja) i tim rezultatom se završio prvi deo igre. U drugom odličan početak za naše momke koji još jednim golom Marka Dragovića (asistencija Džordž Tarakan) dolaze do 2:0, a onda preko Matije Vukovića (asistencija Vasilije Anđelković) do fantastičnih 3:0. A ond a je sve krenulo naopako po crveno-bele. Triglav prvo preko Jaše Jenka (asistencija Đorđe Kremenovič) smanjuje na 3:1, da bi do kraja drugog perioda isti igrač (asistencija Nejc Burgar) smanjio na 3:2.

U poslednji period se ušlo sa golom prednosti za crveno-bele, ali gosti iz Kranja su jednostavno uspeli psihički da se vrate u igru i da do kraja ovog perioda postignu dva pogotka i tako obezbede sebi finale. U istom 56. minutu prvo Jaša Jenko postiže svoj treći pogodak (asistencija Maj Tavčar) za 3:3, da bi konačan ishod susreta 3:4 za Triglav postavio Nace Vilfan (asistencija Maj Tavčar).

Bez obzira na ovaj poraz naši juniori su ostavili odličan utisak ove sezone i zato im od srca čestitamo na svemu do sada urađenom sa željom da naprave još jedan iskorak u svojoj karijeri i zasluže jedan dan seniorski dres i da sa ponosom nastave da brane crveno-bele boje.

Crveno-belim juniorima ostaje još borba za 3. mesto.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama