Фудбал Фудбал/Вести

Milojević pred četvrtfinale Kupa

Izvor: FK Crvena zvezda

U sredu, 14. marta, biće nastavljeno takmičenje u Kupu Srbije. Crvena zvezda će u četvrtfinalu gostovati ekipi Mačve. Utakmica je na programu od 15,30, a šef stručnog štaba Vladan Milojević izneo je svoja očekivanja pred novinarima.

— Čeka nas utakmica koju igramo sa Mačvom u Šapcu, u pravom sportskom gradu. Mačva se nalazi tamo gde pripada, u samom vrhu srpskog fudbala. Nisu menjali „roster“, stariji su za šest meseci u Superligi, igraju jako dobro, sa vrlo dobrim trenerom gospodinom Ančićem. Ekipa koju veoma poštujemo. Ovo je samo prva od dve utakmice koje ćemo igrati u Šapcu narednih dana, ne bih da ponavljam šta su naši ciljevi. Očekujem podršku navijača koji će nam biti vetar u leđa i nositi nas tokom cele utakmice. Igra se samo jedna utakmica, Kup je tbog toga teško takmičenje. Ne znam da li će Mačva igrati drugačije sutra u odnosu na nedelju, ali poznavajući ih mislim da će razmišljati o prvoj narednoj. Mi takođe razmišljamo samo o sutrašnjoj utakmici – rekao je Milojević.

Naš trener veruje da su svi iz prethodnih utakmica izvukli neke pouke.

Ove nedelje igramo praktično na dva fronta, u kupu i Superligi. Ne bih imao šta posebno da dodam u odnosu na konferenciju posle meča sa Napretkom. Takve stvari se dešavaju i u fudbalu i u životu. Pričali smo, momci su pametni i verujem da će se rezultati videti već u sledećoj utkamici. Možda je i utakmica protiv CSKA imala uticaja na određeni pad u igri. Mi smo u Moskvi imali dve stopostotne šanse i nismo dali gol, a da jesmo, možda bi sada sve bilo drugačije. Ne mislim da su napadači zaboravili da daju gol. Desilo nam se da primimo dva gola iz dve šanse i to u poslednjim minutima. Radićemo na tome, uvek morate da radite. Sve ekipe u drugom delu su mnogo jače nego ekipe u prvom delu. Ovo je ciljna ravnina, prvi deo prvenstva vam je kao prvo poluvreme, možete da utičete na nešto, drugi deo prvenstva je peščanik koji se okreće i vreme ističe.

Trener Crvene Zvede posle današnjeg treninga imaće jasniju sliku o kadrovskoj situaciji.

Istina jeste da u prvom delu nismo imali ovoliko kadrovskih problema. Uglavnom sam imao ceo tim na raspolaganju. Sada postoje problemi sa povredama, a opet, to je tako, moramo sa tim da se nosimo. Za Savića ćemo danas dobiti dijagnozu, kao i za Bena, nećemo rizikovati sa njima. Za Donalda ste dobili zvanično saopštenje. Ponavljam, nećemo rizikovati, bitno mi je da su svi dobri i zdravi, tada sam najsrećniji — zaključio je trener Milojević.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама