Одбојка Одбојка/Вести Одбојкаши Одбојкашице

Zvezdine borbe za polufinale

Izvor: OK Crvena zvezda

Revanš mečeve četvrtfinala plej-ofa BPŠ Superlige Srbije odbojkašice i odbojkaši Crvene zvezde igraju u subotu (oba meča od 19 časova) u Obrenovcu i Požarevcu.

Obe ekipe crveno-belih ostvarile su pobede u prvim utakmicama i nedostaje im još jedan trijumf za plasman u polufinale.

Odbojkašice Crvene zvezde su u prvom meču protiv TENT-a u Beogradu slavile sa 3:0, po setovima 25:19, 25:12, 25:17 i na taj način su načinile veliki korak ka plasmanu u polufinale.

Revanš utakmica četvrtfinala plej-ofa BPŠ Superlige Srbije u konkurenciji seniorki između TENT-a i Crvene zvezde igra se u subotu 10. marta od 19 časova u Obrenovcu. Meč će suditi Goran Gradinski i Stanislava Simić.

U isto vreme svoj meč igraće i odbojkaši Crvene zvezde. Prva utakmica protiv Mladog radnika u Beogradu donela je velika uzbuđenja. Crveno-beli su u posle velike borbe i pet setova slavili sa 3:2, po setovima 25:19, 22:25, 25:14, 21:25, 15:10.

Druga utakmica četvrtfinalne serije plej-ofa BPŠ Superlige za seniore između Mladog radnika i Crvene zvezde na programu je u subotu 10. marta od 19 časova u Požarevcu. Meč će suditi Vladimir Simonović i Tomislav Popović.

Ekipa koja prva ostvari dve pobede u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa obezbediće plasman u polufinale. Eventualni treći mečevi igrali bi se u sredu u Beogradu.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама