Хокеј Хокеј/Најава утакмица

Zvezda napada titulu u Novom Sadu – SVI NA HOKEJ!!!

Hokejaši Crvene zvezde na korak su od osvajanja šeste titule Državnog prvaka, a prve od osamostaljenja Srbije. Nakon što su u prvom susretu, u Beogradu, savladali ekipu Vojvodine (6:2), ostalo je da četa Igora Krivošlika pokaže svu svoju snagu i u ponedeljak vrati pehar Državnog prvaka u svoje vitrine.

Image result for crvena zvezda hokej

Nakon što su u sredu pobedili u Ljubljani ekipu Slavije i tako osigurali polufinale u regionalnom IHL takmičenju, crveno-beli žele da nastave pobednički niz i u Novom Sadu. Pojačani trojicom stranaca (dva Slovaka i jedan Rus) naši oklopnici s pravom gaje nadu da će već u ponedeljak podići pobednički pehar . Sigurno da novosađani neće sedeti skrštenih ruku i pustiti naše oklopnike da se prošetaju do te titule, te da će učiniti sve dapomrse račune beogradskim crveno-belim momcima. Ipak, kvalitet je na Zvezdinoj strani što su crveno-beli potvrdili u svim ovosezonskim susretima u kojima Vojvodini nisu ostavljali ni promil šanse za pobedom.

Evo šta kažu Zvezdini hokejaši i kakva su njihova očekivanja od ovog duela.

Mihal Kluka, koji je pojačao crveno-bele za ove susrete u plej ofu domaćeg i IHL takmičenja, kaže:

“Očekujem dobar meč sa dosta klizanja. Mislim da će biti težak meč ali mislim da imamo bolji tim i više iskustva. Osećam se odlično u ovoj ekipi. Momci su odlični i mi, novopridošli igrači, nemamo ama baš nikakve probleme sa sigračima i stručnim štabom”.

Andrej Cvik dodaje:

“Utakmica neće biti nimalo laka. Smatram da smo favoriti u njoj, ali nećemo izaći s takvim stavom na led. Biće zanimljiva utakmica sa mnogo kontakta i moramo mnogo da radimo za svaku šansu. Idemo u Novi Sad spremni da ostavimo dobar utisak. Ekipa je u odličnoj formi i nadamo se da ćemo se vratiti sa titulom”.

Meč između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u ponedeljak, 12. mart, od 20:15 u ledenoj hali dvorane SPENS u Novom Sadu. Pozivamo sve Zvezdine navijače da dođu u Novi Sad i podrže naše momke u pohodu ka osvajanju titule Državnog prvaka Srbije.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама