Fudbal Fudbal/Vesti

Donald – Sada dokazujemo kvalitet

Izvor: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za gostovanje novosadskoj Vojvodini koje ih očekuje u sredu od 18 časova. Naš vezista Mičel Donald istakao je da očekuje odličnu utakmicu i pravu borbu.

donaldvest21.JPG

– Očekujem tešku utakmicu, posebno u ovom delu prvenstva je važno pobeđivati jer nam uskoro sledi podela bodova u plej-ofu. Sigurno ćemo biti opušteniji i u neku ruku i lakše igrati ukoliko imamo veliku prednost i posle podele. Zato ćemo dati sve od sebe da pobedimo svaku utakmicu do kraja. Imam iskustvo iz svoje prve sezone u Crvenoj zvezdi gde smo imali 32 boda prednosti, oni su se prepolovili i na samom kraju je ipak bilo neizvesno. Zato smo oprezni, ali verujemo u sebe – rekao je Donald.

Posle 25 odigranih kola Superlige Srbije naši fudbaleri imaju 14 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu.

– Želimo da pobedimo svaku utakmicu, želimo da igramo lep fudbal. Mnogo nam znači što smo povećali prednost na tabeli na 14 poena, ali svaki meč je za sebe i moramo maksimalno da se pripremamo i budemo potpuno fokusirani. Iako ste prvi na tabeli morate iz nedelje u nedelju da se dokazujete da vam je tu mesto. Utakmica koja nas očekuje u sredu će biti važna za obe ekipe, tako da možemo da očekujemo dobru i kvalitetnu borbu.

Zvezdin vezista ocenio je da mesto na tabeli ne odražava kvalitet ekipe Vojvodine.

– Kada pogledate  najjače evropske lige možete videti da je na primer Real Madrid na četvrtom mestu, a za njih ne možete reći da nisu kvalitetna ekipa. Isto važi i za Vojvodinu, oni su među tri najbolje ekipe Superlige. Sigurno su imali manje sreće na nekim utakmicama, ali mi smo svesni da ne treba da potcenimo njih, kao ni bilo koju drugu ekipu.

Naš vezista posebno se zahvalio navijačima za podršku na meču sa Voždovcem.

– Proslava rođendana je još jednom pokazala koliko navijači znače našem klubu i koliko ga iskreno vole. Ono što su priredili u subotu je nešto što ne možete da vidite često i zaista smo svi srećni i zahvalni što ih imamo. Navikli smo da fantastična podrška ne izostaje ni na gostovanjima tako da nas odlično navijanje očekuje i u Novom Sadu – poručio je Donald.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama