Фудбал Фудбал/Вести

“Zvezdin izazov” za vas!

Izvor: FK Crvena zvezda

Zvezdaši, pred vama je prva emisija na našem novom kanalu „Zvezda Kids“, a njeni glavni akteri bićete upravo vi.

Stigao je „Zvezdin izazov“, mesto gde ćemo gledati sve vas koji se odlično snalazite sa fudbalskom loptom i znate da sa njom izvodite razne trikove i majstorije. Iz epizode u epizodu fudbaleri Crvene zvezde će zadavati razne zadatke, a na svima vama je da probate to da ponovite, snimite kamerom i pošaljete nam kako bismo mi to objavili u emisiji.

Prvi vas izaziva Nemanja Radonjić, a nakon što pogledate njegov trik pokušajte da uradite to isto. Vaše klipove možete slati na naš mejl zvezdinizazov@gmail.com, ili ih možete podeliti na vašem Instagram profilu koristeći haštag #zvezdinizazov.

One najbolje će uvek čekati nagrada, a ko je zaslužio nakon prvog izazova odlučiće baš popularni Radonja. Kroz „Zvezdin izazov“ vodiće vas Anastasija, a mi već sa nestrpljenjem očekujemo vaše prve klipove.

Naravno, vi nam osim samog odgovora na Radonjićev zadatak možete poslati i neku vašu drugu majstoriju sa loptom, i rado ćemo je objaviti. Budite kreativni i jedva čekamo da vidimo ko će se prvi naći u epizodi naše nove emisije – „Zvezdin izazov“.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама