Хокеј Хокеј/Вести

U8 i U10 gostovale u Zagrebu

Najmlađe selekcije hokejaškog klub Crvena zvezda, U8 i U10, gostovale su ovag vikenda u Zagrebu na Otvorenom prvenstvu grada Zagreba. Bila je ovo izvrsna prilika za naše klince i klinke da se druže sa svojim vršnjacima i da igraju hokej, a trenerima da vide gde se nalazimo u odnosu na ekipe iz regiona. Zato smo i zamolili trenere Vukašina Stevića i Borisa Danona da nam prenesu svoje utiske. Evo šta su rekli za klupski i CZBG portal.

“4 pobede, 3 poraza i 1 nerešena bilans je selekcije U8. Vrlo lep turnir sa dosta jakih utakmica. Deca su se lepo zabavila i uživala u hokeju. Što se tiče rezultata vrlo sam zadovoljan, obzirom da smo jedna od retkih ekipa koja je došla sa tri postave i sa dosta dece kojima je ovo prva sezona na ledu i prvi međunarodni turnir”, rekao je trener Vukašin Stević.
“Ovaj turnir se održava već dugo godina, tako da što se organizacije tiče sve teče uhodano i glatko. Mi uvek želimo na međunarodnim turnirima da vidimo što više ekipa van regiona bivše Jugoslavije, što ovoga puta nije bio slučaj osim tri tima – po jedan iz Slovačke, Mađarske i Bugarske. U svakom slučaju, nivo turnira je sasvim odgovarajući našim kvalitetima. Što se tiče igre naše ekipe, U10, nisam zadovoljan i za to ne mogu da nađem opravdanje u tome što nismo bili u najačem sastavu. Pojedinačno gledano, skoro niko nije odigrao na nivou na kojem može, što se automatski odrazilo na kvalitet cele ekipe, kao i na postignuti rezultat. U prve četiri utakmice dali smo samo dva gola i to na prvoj utakmici protiv najslabijeg protivnika kojeg smo jedino pobedili prvog dana turnira. Možda nije bilo realno da se pobede ekipe iz Slovačke i Celja, ali je moralo mnogo bolje da se odigra. Istog dana smo izgubili i od ekipe domaćina koja po mom mišljenju nije bolja od nas. Mala uteha je u tome što smo drugog dana turnira pobedili sve četiri utakmice bez primljenog gola, ali treba imati u vidu da su to bile najslabije ekipe iz preostale dve grupe. Nadam se samo da ćemo popraviti utisak na prvom sledećem turniru”, bile su reči Borisa Danona.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама