Хокеј Хокеј/Вести

Sabadoš i Anić o susretu sa Slavijom i plej ofu

Posle jedne veoma teške i neizvesne utakmice protiv ekipe Slavije, nakon koje su crveno-beli obezbedili drugo mesto na kraju regularnog dela IHL takmičenja, zamolili smo Roberta Sabadoša i Ivana Anića da nam prenesu svoje utiske kao i očekivanja od prvih četvrtfinalnih susreta sa istim protivnikom.

“Da bila je važna utakmica, ali teška. Momci iz Slavije su se dobro borili, nismo lako uzeli ova 3 poena. U četvrtfinalu očekujem da će biti isto ovako teško kao i danas, možda i teže, ali danas nismo baš igrali onako kako znamo i umemo. Možda je to zbog dugog puta, rano ustajanje ili nešto drugo… Siguran sam da će sve to doći na svoje i da će se naša igra popraviti već na početku četvrtfinala”, rekao je Robert Sabadoš.

“Dosta težak meč. Možda se mogao malo osetiti umor nakon dva putovanja ove nedelje, ali svakako i najbolje izdanje ekipe iz Ljubljane, do sada. Elem, pobeda je pobeda, ova je svakako bila bitna zbog druge pozicije u regularnom delu lige. Okrećemo se već sledećoj utakmici, prvoj u plej ofu, upravo protiv ekipe Slavije. Mislim da smo svakako favoriti za prolazak u polufinale, ali moramo to i opravdati na ledu”, dodao je Ivan Anić.

Додајте коментар

Кликните да бисте објавили коментар

Скочи на траку са алаткама