Hokej Hokej/Najava utakmica

Zvezda u Ljubljani juri drugo mesto

Hokejaši Crvene zvezde će u subotu od 16 časova odigrati svoju poslednju utakmicu u okviru regularnog dela u IHL takmičenju, sezona 2017/18. Protivnik crveno-belima biće ekipa ljubljanske Slavije.

Naime, nakon što su u prethodnom kolu savladali ekipu Mladosti u Zagrebu, crveno-beli oklopnici će imati priliku da pobedom osiguraju drugo mesto i ostvare prednost domaćeg leda za moguću polufinalnu seriju sa ekipom Celja. Ipak, treba biti izuzetno oprezan pred ovu utakmicu jer u poslednja dva susreta ekipa Slavije je odigrala neizvesne duele sa ekipama Triglava i Celja, pa s toga Zvezdini hokejaši moraju dati sve od sebe kako bi se iz Ljubljane vratili kao pobednici. Ekipa Slavije će sigurno učiniti sve da pomogne svojim zemljacima, ekipi Celja, pa nas sigurno očekuje veoma zanimljiv duel.

Pitali smo i kapitena Marka Brkušanina kakva su očekivanja pred ovaj susret i evo šta je on rekao za naš i klupski portal: “Putujemo sutra u kompletnom sastavu, tako da očekujem da ćemo sutra pobedom već napraviti neku uvertiru za plej of , jer bi trebalo bas sa ekipom Slavije da se sastanemo u prvom kolu plej ofa”.

Očito su igrači Crvene zvezde spremni za ovaj duel i da su svesni značenja istog. Mi ovim putem pozivamo sve navijače Crvene zvezde koji žive u Ljubljani da dođu i podrže naše hokejaše na ovom susretu.

Dodajte komentar

Kliknite da biste objavili komentar

Skoči na traku sa alatkama